tur i oturen..

2009-08-30 @ 19:37:01

HejsanSvejsan! Nu är helgen över och mkt mkt mkt har hänt. Jag kan börja med att jag hyrde film på hemmakväll i fredags med Tobias och fick världens överraskning.. Vi hyrde 3 filmer för 55 KRONOR!! Galet billigt, blev förvånad att man kan komma undan med så mkt för så lite. Fredagskvällen blev ett stort mys och en aning "kurragömma".. vi såg Freddy vs. Jason, huvva! Först såg vi Jakten På Lycka, och jag grät nästan floder. Sedan blev jag lite för pömsig och rädd att jag inte ville se nästa film så vi/han såg Batman, jag somna :] När vi vakna på morgonen såg vi på nästa skräckis, The Unborn, smått läskig men sluta som alla andra spök-/ andfilmer.

Lördag morgon och jag känner mig taggad för personalfesten! När jag väl tagit mig dit efter stor längtan så har festfixarna fixat en hoppborg MED boxningshandskar & hjälm. *crap* När jag fått mig en omgång (gav upp direkt) var det dags för nästa kulig grej, Sumobrottning med tunga dräkter, sexig fet kropp med tuttar, nackskydd och hjälm med tuppkam(?). När det var gjort var det dags att gå in och byta om till lite mer partykläder. Outfit for tonight; svarta tights, svart underlinne och rosa/orange tunika, och vita pumps från Skopunkten. När middagen blivit serverad, lekarna var överstökade (leken var att dra in heliumluft från ballonger och svara på varför man gillar att jobba på stället) var det dags för PARTY! Först en liten kaffedrink sedan dans dans dans! Emelie, Helene och Alexandra kom och höll mig sällskap. Alla stupfulla. Sedan var de dags för efterfest hos mig, väl hos mig kör vi en omgång Scene It - film. Knak, brak och aj aj aj..

Efterfesten var över, gänget skulle ha skjuts hem och min otur var nära. Utanför Emelies fars hus, vi har stannat bilen ca. 3 meter från huset, jag känner mig otålig och vill ut. Jag öppnar min dörr och stoppar ut ena foten. Någon säger kör. Mitt ben hamnar under däcket och jag skriker; BACKA! Bilen backar och mitt ben är borta. Inte riktigt borta, poff! Utan känseln är mer borta och jag har svårt att ställa mig upp. Iaf så bärs jag in på toan och kollar upp det lite försiktigt. Efter det minns jag inte så mkt mer än att vi stanna på 3 ställen. Ett; Emelies mammas hus. Två; Jag spyr. Tre; Statoil, bilen är utan bensin och utan bensin tar man sig inte till akuten.

Knirr, knorr, knurr.. Personalen på akuten verkar inte ha ngt spec att göra när man väl kommer dit och väntar. När man ropas upp är det precis som att alla i stan har kommit dit och det finns ingen tid för en själv. Inget brutet, en liten stukning och massvis med skrapsår. Som tur i min otur så var vägen gjord att grus och jag var full som ett svin.. ändå nyktrast av alla andra förutom chaffisen... hihi! Tre timmar på akuten och inget vettigt fått av det.. Bandage runt vristen må var de som var värt, dock kunde jag gjort de själv hemma..

Söndag morgon, 06.05 och jag kom nyss hem från akuten.. Äh, jag vill ha mat, dricka och en säng. Allt gjort och fått och sängen var skön skön skön.. 08.47, ringer mormor och ber om alvedon, typiskt hade Tobias ätit upp alla för sin lilla brutna tand och jag blev utan =(  Nu har jag fått allt och jag känner mig trött, slö fast ändå pigg i huvet men inte kroppen. Jag är vaken tills nu, 19.32 och nu vill jag bara avlida.. Träningsvärk av dansen, ont i foten av överkörningen och ont i halsen av blandningen av ciggaretter, Marlboro, Level, Corner, Prince.. huvva!


Jaa, lite mer nyheter. Jag har gjort tatueringen nu, 1000:- , tre tecken. värt.
Jag är värdelös på att ta foto, så jag lägger in lite olika efter att jag fyllt kameran.. (=

Nu är snart natti natti, pumsi pums!
Have a nice one,
// JennyHannele


Matdag 27/8

2009-08-27 @ 22:05:05

Hej igen då, nu blir de mer skrivet än vanligt. Jag har egentligen inte så mkt att säga. Dagen har varit som de stog i Aftonbladets horoskop
-Du tappar farten. Torsdagen blir helt enkelt ingenting alls, en vanlig vardag som passerar förbi.-

Det mest spännande som hänt idag är typ att jag följde Tobias till tandläkarn. Han hade bitit av en bit av sin tand och kunde inte ta sig till sjukhuset på ngt sätt så jag följde honom. Sedan kom jag hem, började med maten lite. Det blev Fläskfilé i lergryta med rotfrukter och ärtor. Gaalet gött vare iaf, dock blev de inte som jag trodde de skulle bli. Imorn blir det nog kyckling&currypasta; älsklingens favorit. Så dagens bloggar-ämne blir nog recept =)

Fläskfilé i lergryta med rotfrukter och ärtor;

- En fläskfilé, ytter- elr innerfilé. Vad som du tycker bäst om, elr de du har i frysen.
- Kalvfond, går bra med grönsaksfond också elr vanlig buljong med kom ihåg att smula ned den i grytan bara.
- Rödlök
- Vatten
- Svart & Grönpeppar, smula ned grönpepparn så blir de mer smak.
- Tre lagerblad
- Salt
-> Lägg lergrytan i blöt ca. 20-30 min, kallt vatten. Strimla rödlöken, lägg underst i grytan sedan skivar du upp filéen och lägger på som ett täcke. Häll över fonden, vattnet och sedan kryddorna. 225 grader, 2-2½ timme i ugnen.

Rotfrukter
- Potatis
- Morötter
- Kålrot
- Blomkål
-> Skala och dela det som behövs i mindre bitar, koka i 30-40 min med lite salt. När det kokat klart tar du en blöt trasa och lägger på diskbänken, på med kastrullen och starta elvispen. En klick smör och lite aromat och vispa tills de är några större bitar kvar, inte till mos elr puré. Koka till lite ärtor och servera.

Jag skriver inget exakt mått eftersom jag kör efter ögonmått på ett ungefär.


Kyckling&currypasta;


- En påse kycklingfiléer
- Cayennepeppar
- S&P
-> Strimla kycklingen i bitar, stek i matfett, krydda efter egen smak.

Curry;
- Smör/margarin
- Mjöl
- Mjölk
- Curry
- S&P
->Alltså en vanlig bechamelsås, smält matfettet, blanda i mjöl och häll över mjölk. Rör om tills de börjar tjockna, ( för tjockt = blanda i mer mjölk, för tunn= smält smör och häll i mjöl, knåda ihop till en boll och strimla i) I med curry, S&P och lägg i kycklingen. Koka pasta för så många personer som äter, blanda i det med och strimla över lite riven ost, servera!

Just nu sitter jag bara och funderar, varför spenderar med en ledig dag hemma, på internet och skriver recept i sin blogg, jag må va trött och lat.. men ngn måtta får de va! Alla andra har ju skola imorn, vad ska man ta sig till?
Jag minns inte sist jag och Anna tog en promenad, saknar att ha ngn att gå med. Finns så lite att göra när Anna inte bor här längre.

Igår kväll innan jag skulle sova så tog jag aftonbladet och börja läsa, Sen står det att en tjej har fått porr i sitt flingpaket... OCH KLAGAR?! Varför gör man så? Okej, en gammeltant kanske inte skulle bli så överlycklig men tjejen är för tusan 23 år! " Det känns ju förjävligt" .. Tss, vilka människor de finns.. Va glad för de du får, lek lite med livet och sura inte som en surtant!
De roliga är att hon har fått det i ett Fitness, flingpaket.. Sex är de bästa sättet att gå ner i vikt på!! Kör hårt bruden om du vill tappa lite hull!


Näe, nu ska jag se på Scary Movie 3 och mysa lite med älsklingen <3



Tingeling, tjaaao, Adios, Hei sitten, goodbyeee!
// JennyHannele

28/8-08

2009-08-26 @ 19:47:20

Tjabbaah! Nu har man haft sin skolvecka, tre dagar lång. Ruskigt jobbigt, haha.. not.
Nu äre fullt ös resten av veckan,
tors: möjligen skolfoto, annars äre städning hemma och matlagning.
fre: ETT ÅR! Firar ett år med Tobias, tänkte stanna inne hos mig och mysa med film, gott, mys och pys.
lör: personalfest på Baggböle herrgård, start kl.17 och kl.21 är kompisarna välkomna, Emelie, Helene och Amanda =)
sön: bakis, sova och bara ligga!

Har blivit inköp ända sen igår när man fick lönen
inköp, igår;
Bag-jeans, Only 599:-
Svart linne, Only,
Vit t-shirt, Only 99:-
Gult linne, Nicole 149:-
Jeansleggings, Gina tricot 149:-
Telescopic EXPLOSION maskara, H&M 109:-
Idag:
Hårspray PROFFS, Åhléns 45:-
Mini Lipgloss, Åhléns 19,90:-
Färgtoning till håret, höst röd, Åhléns 55:-
( Ska bara slinga håret, vågar inte mer än så. Dessutom håller den bara i 8 tvättar)


..Och nu äre bara så för er filmälskare, ni MÅSTE se dessa filmer!

* Män Som Hatar Kvinnor
* Under Pressure

Hann inte skriva mer än så, måste kila ner i tvättstugan,
Have a nice one,
// JennyHannele







Just a little bit longer,

2009-08-13 @ 22:54:28

Nu fyller min baby 18 år äntligen, .. Äntligen någon att gå ut med, någon att bara ta en öl efter jobbet och lugna ner sig, sluta stressa. Finns så många ord som jag skulle kunna förklara Anna med, men det finns ett som säger allt; Bästa vän.
Anna är en vän som aldrig sviker, en vän som alltid finns där, en som man kan säga allt till, utan att behöva vara rädd för att bli dömd. Jag önskar att Anna får en bra framtid, jag älskar henne så mkt att jag skulle kunna bli uteliggare för hennes skull, om hon bara så blev en normal svensson som levde på småstålar och bodde i en liten etta såväl som världens rikaste i ett slott vid stranden. Hon är en vän som alla vill ha, Hon är en bästa vän.




tjorven min!




UPPLYSNING! VARNING!

Annas firande blev flyttat, inte lokalen utan bara krogkvällen. Eftersom droskan hade STÄNGT på fre, *argh* så flyttas hennes krogkväll till lör, på droskan. KOM KOM KOM KOM KOM! :D




fortsätter de så här, finns det inget att fira.
Vill inte leva det livet längre, vill inte..
..vara orolig längre.


Jag bestämmer inte allt, jag väljer mina väl efter vad jag känner själv. Du väljer dina.
I'm not a mother, just a normal girl who doesn't like that shit!


Have a nice one,  // JennyHannele

I'm just a teenage dirtbag, like u

2009-08-11 @ 19:01:02

Ett tag sen sist men visst har de hänt grejer alltså!
-Varit i min egen stuga med Pour och familjen, de va såå skönt men miljontals av knott, mygg och småsviare*
*Småsviare är småsmå knott, fast mindre och drygare!
Det var skönt att komma bort lite men hade varit otroligt mkt roligare om de nappa nå fisk!!
-Sen har jag varit på PDOL med pour, skoj som fan! Piteå, super & spyr!! Dyngpackad blev man, drog mina första tequila shots = SUPERFUN!
-Besökt Katja&Lars stuga i "Sada-Jaur" (försök till stavning). La ut nät, fick en sik och en abborre =) GÖTT! Basta och tog de lugnt med alkohol, vissa drack upp en hel vitvins-dunk, andra blev ruskigt packade. När vi väl kom hem på söndagen, sprang man in i duschen och skrubba bort klådan av alla myggbett. Såg ut som att jag hade fått pesten, hela benen, ryggen, t.o.m i röven fick jag två st bett. AOTCH!

Nu idag, 11/8 har jag varit på stan och shoppat lite grann. Letade en klänning, skor och nå snygga trosor men kom hem men ett par nät-tights. Inte illa vet ni för att vara jag. Men för att inte tappa bort ämnet så, anledningen till att jag letade klänning och skor var för att ANNA CORELLI, min bästaste bästa vän & syster fyller 18 på tors! Så de blir ett jäkla partaj på fre! Kom till droskan och festa med oss!! =D SUPERFUN!

Hinner inte skriva mer just nu, men jag återkommer nog imorn! Tjaoooi! <3
// JennyHannele