Tingeling!

2009-06-24 @ 17:30:59

Tjohejba!

 Då äre onsdag idag dåå, inte mkt som hänt.. elr mja, möte och en gratis skjuts hem :) sen kommer mam&pap hem inatt, köpt en liten bröllopspresent till dom. Dom firade 19 år i måndags men då var dom inte hemma så dom får en överraskning när dom kommer hem ist, köpte kaffe med after eight-smak och whiskeytryfflar. Sedan hänger det ett litet kort på kanten där de står "Länge leve Kärleken" Även fast dom bara firar 19 år så tycker jag de borde firas, första ggn jag köper ngt till dom men tyckte att dom förtjänar det. Läggs in en bild längre ner :)

Läget imorn;
¤Utbildning 8.45 på de gamla Olearys. Dra er dit på fredag, då äre öppning för det nya!
¤Kvällen kommer nog bestå av en skön soffakväll, kommer inte ha ork för ngt annat när man är förkyld.



Nu när de snart är dags för den nya restaurangen så kommer de inte finns mkt till fritid, bara jobb jobb jobb. Invigningen på tors för personal & inbjudna sedan öppning för allmänheten på fredag. Finns nog inge ork för ngt annat då.

mam&paps bröllopspresent;




Va bara tvungen att lägga upp en bild på "pyry", världens bitchigaste hund men underbar ändå!
( Fet också! :O )




Tjaaråh! // JennyHannele

romantiken flödar på..

2009-06-24 @ 01:03:42

Heeey everybody! Jajjemensan, ikväll var den så kallade "myskvällen" men de sket sig till 100%. Ingen pojkvän här, ingen kompis, ingen i familjen bara en stor jävla förkyldning. *yehey* Såg iaf en film, lite med Tobias innan han for ut ngnstans. Wrong Turn 2; möjligen den sämsta filmen ngnsin elr så är bara jag väldigt "bortskämd" när de gäller filmer.

- Filmens handling; Ett tv-serie team ska filma ute i skogen, ca 7-8 st som deltar i en liknande robinsson-tävling och beger sig ut i skogen för att överleva. Under tiden som går omkring 2 och 2 så kommer dom här freak-kannibaler och slaktar en efter en, t.o.m. två ibland. Filmen fortsätter så ett tag + lite av den vidrigaste porren jag sett; dom här kannibalerna har sex med varandra.. Mer behövs inte förklaras i detalj men det som behövs sägas är att dom här kannibalerna är en familj, alltså en mamma, en pappa och två elr tre syskon + en "vanlig" farfar/morfar ;S antar att mamman och pappan också är syskon. Wierd iaf och vidrigt. Filmen hade inte så mkt mer handling än såå, två klarar sig och resten dör. Och slutet slutar med att man får se ett nyfött barn som visar sig vara ett freak de också.. 

worst movie ever..


 

Onsdag 24/6
- LÖÖN!!!
-Jobbmöte på invito ( inte där jag jobbar men mittemot)
-Hangout m. Gurreee-gurraa :)
-Stäääda, mam&pap kommer hem på natten så dom förväntar sig en ren och dammsugad lgh.


Anyway, bättre film än the notebook är svårt att hitta, love love love it! <3



tuuudiluu!
XoXo // JennyHannele

still I will love you, 'til the day that I die

2009-06-22 @ 23:31:06

Jajjemensan! Musiken smyger fram, finns inte så mkt annat att göra när man åkt på en dunderförkyldning :/
Vaknade i morse och var ruskigt seg i kroppen och mådde inte alls bra, efter dagens ärenden så la jag mig i soffan och mådde ännu mer pyton. Jag sa till Tobias att jag kände mig febrig och sedan hämtade jag täcket och la mig för att se en film. Tobias stack sedan ut för att handla och då slocknade jag pang boom framför filmen. Vaknade av massa oljud och konstigheter sedan gick jag och la mig i sängen för att försöka sova ännu mer men det var omöjligt! Jag hade såååådan dunderhuvudvärk att jag knappt kunde tänka. Jag gick iaf upp, försökte få ngt gjort men hamnade på soffan tillslut.
Tobias och hans lilla "crew" har då bestämt sig för att grilla men när jag kom ut dit så var de inte mkt att hurra för, några korvar och rostbröd på grillen, that's it. Så jag begav mig hem och ska nu lägga mig framför en av mina favoritfilmer; Dirty Dancing! <3

Iaf, kvällen kommer bestå av:
¤ Chips&dipp ( grillchips & ranchdipp, yummie yummie in my tommie)
¤ Massvis av filmer, vet ej vilka med dom som jag blir sugna på iaf
¤ Dricka, - fanta exotic fruits
¤ Snus & cigg, jag vet det suger men vad jag man när man är fast.


musiken jag lyssnar på
¤ Social Distortion - Angel's Wings,
¤ Nomy - Self therapy,
¤ Jason Mraz - I'm yours ( gammal men går inte att sluta!! )
¤Nicola Sarcevic - Nobody without you,
¤Nicola Sarcevic - You make my world go around,
¤Nicola Sarcevic - Goodbye i die,
& så klart en gammal goding;
¤Nicola Sarcevic - My aim is you

Texten till Goodbye i die, finaste låten jag ngnsin hört möjligen.

Even though I'm sorry
I miss you tonight
Even though I worry
I pretend that's alright
I begged you to come back
You said you would not
I burned all the pictures
Of you that I got

You and I said goodbye
Still I will love you
'Til the day that I die

When I think about love
I think about you
And I can't do without love
It's sad but it's true
And I've been hearing rumors
And still I don't know
Rumors of another
Please say it ain't so

You and I said goodbye
Still I will love you
'Til the day that I die
You and I are all through now
Still I will love you
'Til the day that I die

You and I said goodbye
Still I will love you
'Til the day that I die
You and I are all through now
Still I will love you
'Til the day that I die
'Til I die
'Til I die
'Til I die




lillplutten

I miss you, miiniii,
Hoppas framtiden blir bra för dig,
... även fast du klär dig som spindelmannen..<3

Have a great one!
XoXo // JH

My aim is you

2009-06-17 @ 22:47:30

-Nu är bort med skräpet!! Som jag sa i förra inlägget så har jag min dator ihop med TVn och nyss när jag tänkte ha lite alone time och nörda lite framför datorn för en gångs skull, så stängs skiten bara av, poff! Jag blir så lesslessless! Viiill ha bärbardator som ska heta Arthur! :) Svart med silvertangentbord :]  Ibland måste man ju få önska sig lite.. (A)

-Jaa, nu är det äntligen sommarlov! Men jobb jobb jobb.... Två jobb och ett helvetes sommarschema, kommer aldrig få nån alone time again , .. Till sommarn har jag iaf planerat in;
*Sommarstugan, sista visiten innan vi lämnar den. :/ Minnen har man så klart, alla begravningar för alla fåglar & fladermöss som tagit sig in i stugan, Mahshes vattenkoppor, Koffas första gädda på mitt kastspö! Första pojkvännen som följde med till stugan, det borttappade tanklocket till båtmotorn, superdupergäddan som fortfarande simmar runt med mitt flöte, alla grillkvällar, midsommaraftonar med pappas vadslagning om jag kan äta upp att på tallriken, jag vill lova, det var MKT! Men jag klara det och vann 500 kr!
*Finland elr Piteå, 5 år sedan jag var i Finland och hälsade på släkten, 5 år sedan jag besökte gammelmormors grav. Minnen finns även där, som; begravningen av gammelmormor, Maija. R.I.P, 5 sept 2001. Bröllopet från mammas kusin, Tanja & hennes man Kaj, minns ej datumet men det var 2003 iaf. Sen alla bastubad, korvgrillningar.
Piteå var jag ju i våras, men de är fortfarande kul att fara dit :) finns såå mkt att göra där som, även fast de är mest Pdol jag tycker är skojigast så finns de massor att göra :)
*Släktträff,  ännu en till släktträff, var en förr förra sommaren, då kom de släkt från USA och hälsade på från gammelfarmors sida. Det var faktiskt småkul, även fast jag mest satt på stranden elr på stenarna såå var de kul ändå =) Minnen finns även där, kanske t.o.m ett foto om ngn har sparat de , :P

- Augusti, jag vet det är långt kvar dit men ändå så längtar jag! För vet ni vad, så kommer jag troligast gå igenom en stor jäkla smärta, men det blir de förhoppningsvis värt. Nej, jag ska inte föda nån unge, följer inte den trenden. Jag ska tattuera mig!! Ska lägga in fotona på hur den kommer att se ut, super snygg! Det är tre stjärntecken, ett på min mammas&pappas stjärntecken, ett på lillebrors tecken och ett på mitt :) Jag tänkte faktiskt att jag ska vara smart när jag väljer att rista in ngt i min hud, så jag tog ngt som betydde allt för mig, Min familj. 




                                                            




-Nu tror jag det blir en liten vandring kring mariehem, min lilla rundtur som jag ska gå enligt "förändringsarbetet" från avslappning&stresshanteringen. Skönt att gå ut lite grann ibland, få lite "frisk" luft ;)

p,
28/8-08 <3



Liten uppdatering från förra inlägget, Min lillkusin Meija blev in alls 2 år, utan 1 år bara ;p

Toddiiluu!
XoXo