keeps getting better,

2009-10-15 @ 21:32:12

Tuddiluu! Idag har varit den segaste dagen i mitt liv tror jag.. Haft kök hela dagen och inte nog med det, har bakat! Bakat surdegsbröd, väldigt lärorikt men hatar all deg och mjöl man får under naglarna! Men det värsta av allt var att jag inte hade någon tobak alls under dagen, må låta som att jag vore världens bolmare men icke sa nicke.. Röker minst 1 paket i veckan och det börjar bli mindre =)

Men iaf, så dagen har varit seg.. Kläderna sa allt; bag-jeans, Allstar-tröja och skinnjacka med en palestina-sjal.
Kom hem vid 5, fastän jag sluta 15.30.. Började frysa så jag tog ett varmt bad medans jag väntade på att Anna och Malin skulle komma, vi gick till ICA och pratade en massa skit bara.. Haha, mkt mer har inte hänt.. Tjejerna är fortfarande här och jaa, ska nog vara social tror jag ;) hahah

Imorn blir det jobb men ska fixa lite grejer innan med läxan vi fick i "drycker" .. Vi ska kolla in en vinlista och kolla om den stämmer med reglerna, så jag ringde mig chef som kan ALLT om viner!






Have a nice one,
//JennyHannele

show must go on..

2009-10-14 @ 20:09:38

Jag skulle lätt kunna ge min andra halva för att slippa känna så här som jag gör nu. Det finns inge värre än det här. Kallt, tråkigt, sur, känslig, ensam.. Jag känner mig helt borta. Vet inte vad som är felet, kanske fö

 

r att jag inte träffat Anna på kanske 2 veckor? Jag vet inte, men dåligt mår jag. Som mitt motto; Jag vet inte det jag inte vet..
Dagen har varit skön men ändå slitsam. Många lektioner och långa sådana. Fast en 2 timmars-lektion blev inställd så det blev shopping! :] Köpte snyggaste ull-kappan, två pack tights och en trekvarts-tröja i brunt tyg =) Men jag har ett problem, tightsen som jag köpte, ett par var svarta och dem andra vad GRÅ! Vad gör man med gråa tights? Känns lite dagisbarn att gå runt med gråa tights.. Grått passar ju för sig till allt så som svart och vitt gör men fortfarande inget man använder..  ( lägger in lite bilder senare på kläderna )

Stressigt som tusan i skolan fortfarande men måste försöka lösa det.. sen ska man jobba också fredagar, 18-S känns lite smådrygt när man har skola men vad gör man inte för lite extra ching ching i plånboken! .. jo en sak kanske men det ska vi inte tala om..

Sedan ska man träffa Anna och Malin och snacka lite skit, gosigt!
Och nu äre inte länge kvar tills älskling får lägenheten! <3 love it!
Ska nog smyga ner i ett varmt bad nu, med ljus och juicedrinkar.. jösses se skönt!!
Godkväll kanske man ska säga då..                                                                                                                                           Sötpalfons!



Have a nice one,

// JennyHannele

religion

2009-10-13 @ 11:31:26

Nu sitter jag här på religionen och dör av tråkhet.. Läraren ska gå igenom allt inom Judendom, Islam, Kristendom, Buddhism och Hinduism.. --finns de nå tråkigare.. 
Fick ett mail igår från Nelly.com; YES MIN KLÄNNING!.... men nej, "din vara var tyvärr slut. Vi ber om ursäkt att vi inte såg det tidigare" bla bla blaaa.. fick 100 kr från Nelly.com på sms i fredags.. " Idag får du 100 kr att shoppa för" -- IDAG!?! fuck, förlora alltså en klänning OCH 100 kr för att Nelly inte kunde maila tidigare.. Så nu äre bara att leta upp en ny klänning men hittar som ingen jag känner att "wooow" .. även fast jag skulle vilja ha nästan alla där, men priset säger mycket när man shoppar, iaf för mig..



Soppa till lunch? Mmmm..
Jag slutar 16.30 och ska klara mig på soppa hela dagen.
Nej, keebaabbruulllee, yummie yummie in my tummy!!





Have a nice one,
// JennyHannele

Fancy Face, come to me!

2009-10-06 @ 18:22:17

Nu var det ett jäkla tag sen! Har inte så överdrivet mkt att säga eller komma med. Vardagen har varit typ densamma, inte särskilt mkt förändring eller händelser. Som jag sa så har jag skrivit in mig på trafiksskolan, min första lektion är 19/10.. sjukt pirrigt!! men det är ett tag kvar, så får försöka lugna nerverna tills dess.

Annars så har lillkusinen David fyllt tre år, super gulligt! Han blev superglad över alla presenter och busa hela kvällen med Tobias <3
Sen har det äve blivit en hel del plugg, massor med uppgifter som jag missat och måste hinna klart. Därav det här sena inlägget, trist..

Sen håller jag på bli tokig också, ni måste hjälpa mig! Låten "Queen - Somebody to love" - Vart kommer den ifrån?! En disney-film känner jag men kan inte koppla vilken, så snälla.. Om ni vet, säg !


Sen har jag hittat en klänning också, som jag bara måste ha.. Och redan beställt! ;] Klicka in och kolla vilken,http://nelly.com/productInfo.asp?qProductId=475098&qProductColorId=14&qNavigation=,&qNavigationBrand=
&qNavigationClass=3&qNavigation
Group=&qBrand=&qClass=3&qGroup=1&qStyle=&qSize=&qPage=2&scrollBarSelectedIndex=&qFilterType=
0&qSizeGroup=&qvirtualClass=&language_id=1&gender=1&qSiteId=1

 Egentligen vill jag ha dem flesta klänningarna men då måste man ju ha cash också.. Vilket jag absolut inte har, åtminstone inte sååå mkt..

Skorna som jag berätta om från DinSko, för 399:- hittade inte bild jag kunna sno men klicka in på sidan så ser ni, http://www.dinsko.se/Dam/Modeller/Varmfodrat?art=249522&page=1&sort=i_but_dat%20DESC. Redan fått en komplimang från en servis på Oleary's. Så gulligt.. <3

Sen kan jag berätta hur korkad och blond man kan vara som brunett.. Jag har ju haft piercing i underläppen, och i fredags fick jag något begär av att kolla om det var igenläckt eller om det var kvar. Så jag tog en ring och försökte, och det gick! Glad blev jag då, men ack seru.. När jag vakna dagen efteråt hade jag vääärldens infektion i läppen.. Ni ser hur duktig man kan va alltså.. Compeed Munsårsplåster passade perfekt!

Såå, Ciao! Nu äre Ica-time.. lite gott i magen vill man ha till kaffet! Höhö..

Have a "icke-blond" day,
// JennyHannele ;)