Helt crazy..

2009-09-27 @ 22:21:19

Så nu har ytterliggare en vecka gått förbi, sa bara poff och sedan blev det en ny vecka. Veckan har varit ganska händelserik, fått otroligt mycket plugg gjort.  Sen har jag ju även varit i skolan, en dag ju för sig men fick ändå reda på i princip allt jag missat. Missat en hel kurs(restaurangstyckning), omöjligt.. Berättade för min elevhandledare om min historia, sanna historia men han skratta mest åt mig. "Sanningen är att jag blev först påkörd över foten, den läkte otroligt fort, blev ju inge värre än en stukning så.. Sedan dagen efter så kommer min familj hem och öser en förkyldning över mig.. Det sög! Så jag blev hemma två veckor tills jag kände mig någorlunda frisk, men gick fortfarande ut några gånger så det blev bra och dåligt på samma gång. Så efter 2 veckor hemma ska jag jobba. Var fruktansvärt taggad, skönt att komma ut från lägenheten lite tänkte jag så fredagen gick bra, for på droskan senare på kvällen osv.. Sedan på lördagen började jag kl 18-22 och efter arbetet ville jag ut igen, bara för att som.. ta en öl och prata med kompisarna, men väl hemma börjar jag frysa, får ont i kroppen och blev dunder dunder sjuk! Hemma ytterliggare en vecka och ringer vårdcentralen; "Stanna hemma i 7 dagar och blir det värre kontakta oss igen."" Det har ni redan hört om, iaf läst om möjligen.. Men min lärare trodde knappast på mig alltså.. Och läraren anklagar mig för att ha "slösat" skolans pengar för att han behövde beställa kött som bara gick till spillo.. Wow, soooo my fault, NOT! Så nu är jag poäng kort innan jag går ut och måste försöka lösa det på något sätt.. Något förslag?




Förutom det har ju Anna fått en mindre hjärnskakning, Tobias fått en chans på en lägenhet i bågenhusen! ,  Jag shoppat en hel del ;) , Tobias flyttat in hos mig tills vidare, blev tvungen att hämta två stora bags fulla med kläder idag , Jag skrivit in mig på körskolan!! *YEY*

Mycket mer kan jag inte skriva, det blir mycket med skolan nu och hoppas att allt löser sig. Annars blir det väl komvux i 3 år.. bläää!














Have a nice one,

// JennyHannele

You never know..

2009-09-24 @ 22:32:14

Så den här dagen har varit mer än underlig. Började med att vi tre, Jag, Anna och Tobias åt fruktost på morgonen sedan blev det bussresa down town.. Där skildes vi åt, Anna for till sin skola och vi två gick till banken m.m.. Sedan efter alla ärenden tog vi en snabb lunch på tre kronor, gött! Fast lite dåligt och otrevlig service. Ringde Anna medans vi åt men hon svara inte så tänkte att mobilen hade väl dött, hon är säkert på stan fortfarande och ränner. Så efter en rätt god kebabtallrik tog vi bussen tillbaka till mig.. På bussen ringer jag ytterliggare en gång till Anna men fortfarande inge svar, så jag ringer Malin.. Anna skulle ju träffa Malin på Thoren så hon är säkert med henne.. Malin svarar och jag hamnar i chocktillstånd av det hon säger. Anna, akuten, svimmat och blod.. Eftersom sjukhuset förbjuder mobiltelefoner så blir det ett kort samtal.. Sedan skriver Marie till mig och frågar om Anna. Jag säger som det är och ger henne Malins mobilnr. Sedan efter middagen, lite lathet ringer jag Malin igen som är kvar på sjukhuset. Jag får prata med Anna och hon berättar lite mer om händelsen.. Hon har alltså gått och slagit i huvudet, svimmat och sedan börjat blöda från pannan.. Min stackars lilla syster, lite klumpigt men ändå farligt..



Imorn blir det besök på sjukhuset innan man far till jobbet,
kommer kännas jobbigt att lämna tösen där.
Tänkte köpa lite gott och mysigt till henne så att hon klarar sig över dagen =)




Nu ska jag försöka vila lite grann, möjligen äta upp min andra halva kebabrulle! :O nee.. då blir man tjock!

 

Have a safety one!

// JennyHannele

Plugghäst nr.1

2009-09-23 @ 21:04:55

Idag har det varit första dagen jag är på skolan på två/tre veckor! Galet! Dagen var inte så lång, missat en hel kurs för att schemaläggaren inte kan skriva ett ordentligt schema! *argh*
Dagen har bestått av;
-Samhällskunskap, plugg plugg plugg
-Tandhygienisten!!!! Hatar människan, finns ingen mer hårdhänt kvinna än hon, hon är galen!
-Svenska, inte mkt gjort men fick iaf alla papper som behövs till nationella provet.
-Strömpilen, for dit med Helene&Emelie, köpte skor, jacka och en tröja + lunch. Sallad med tonfisk & räkor, *yummie*
-Hemma, plugga jävel till sam-provet, v40 och så kom pappa hem med ett paket från Haléns!! Mina UGS kom äntligen, sååå jävla sköna skor finns inte. Köpte däremot en snyggare variant av UGS, bruna fodrade skinnstövlar från DinSko, skrev även upp mig för ett rabattkort där! Sånt behövs när man är galen i skor, hehe..(A)





Nu sitter jag här och ser på Idol, hoppas den söte Calle kommer med. Han måååste vinna idol! Och dags för lite fika och kanske en promenad med AnnaBanan?




Have a freaky one,
// JennyHannele

walking to memphis,

2009-09-16 @ 22:01:18

Känns overkligt men sant. Dagen har inte varit nå spec. förutom att jag rört på mig lite mer utanför lägenheten. Följde med mormor&morfar och handlade, skit mysigt! Haha..
Jag köpte en godispåse<3, chokladbit, smoothie-påse & vecko revyn.
Smoothie-påsen är fan de bästa köpet på länge, helt otroligt gott och nyttigt! Banan,ananas&mango-frukter som man mixar med lite juice elr yoghurt, utan tillsatt socker elr sötningsmedel!!



Förutom shoppingen på Ica Maxi så for jag med mormor&morfar hem och träffade David&Marika, min kusin och moster.. Synd bara att David åt upp min choklad :( hehe.. Han är en jävel på att äta godis alltså, aldrig sett någon unge vara så nyfiken att smaka ngt nytt..

Imorn äre torsdag och då kommer finnarna! *yehey*
Ska bli roligt att träffa några av dem, eftersom jag inte sett dem sen 5-6 år tillbaka, sinnessjukt! Så vi ska väl spendera dagen hos mormor&morfar med lite gott och möööjligen en öl elr två. Blir säkert bilder också som ni får se.. om jag kommer ihåg kameran, hihi!


Måste kanske säga att jag blivit kär på nytt! Helt galet, finns ingen bättre än denna människa... sångmässigt&utseende. Vill bara ta hans kinder och nypa så hårt jag kan tills dem blir blå! Han är uuuuuundeerbaar! Listen; http://www.youtube.com/watch?v=v-2yNJID8S8


Helgen kommer iaf att se ut så här;
-> Fre: Vakna, fira David på 3års dagen sedan blire utgång på droskan i med att de är sista ggn. *surt* Men jag ska festa som aldrig förr! Har inte varit på någon rolig fest på säkert 3 år så hoppas förfesten blir bra för utgången ska fan i mig äga!
-> Lör: Bakis bakis bakis! .. MEN de ska inte förstöra för jag måååste komma igång med plugget. Har missat en hel del från skolan så tur är att jag har terminsplaneringen i religion iaf! Svenska ska vi träna till NP så det blir inga problem när man har alla papper sen resten blir väl som de blir.
-> Sön: Släkten åker över kvarken igen tillbaka till sitt och vardagen lär väl fortsätta som förut, men hoppas det bli en värd helg för har på sett och vis sett fram i mot den.

Framöver så äre en del planerat men inte bestämt än;

v.39 - jobb jobb jobb,
v.40 - Hemavan med Helene,Anna&Frida, ej bestämt till 100% men hoppas det blir av, ser fram emot en helg bara tjejer, vin & lite prat om roliga grejer. Annars blir det stugan med familjen & farbror + hans familj. Dessutom kommer kläderna jag beställt från H&M, hoppas dem alla passar!!

 

Älsklingen har börjat leta jobb idag, tror han börjar förstå att man måste ha ett jobb för att kunna ha ett hem, såå han har varit och pratat om en lägenhet tsm med mig och det skulle inte va några problem. Så nu äre bara att börja leta efter en sådan också, förhoppningsvis finns de gått om dem för jag kan inte vänta längre! Vill flytta ihop nu och starta nått nytt tsm! ... vet att jag kommer få fixa de mesta men, sånt är livet när man inte kan städa, laga mat, diska elr tvätta ;)


ungefär så här tänker & beter han sig? ..


Nu ska jag återgå till de verkliga livet, ögonen känns som fyrkanter för att jag suttit så längre B)
Have a nice one,
// JennyHannele

 

Dirty stuff,

2009-09-16 @ 00:04:41

In memory of Patrick Swayze,
18/8-52 -- 14/9-09
I hope you rest in peace!

http://www.youtube.com/watch?v=0Gbz-Lau5tc

My only, number one favourite..
"She's like the wind"


"-Sylvia
-Yes, Mickey
-How do you call your loverboy?
-Come here loverboy!
-And if he doesn't answer?
-Oh, loverboy!
-And if he still doesn't answer?
.... I simply say; Baby! "




-Dagen kommer fortsätta med lite mys med Tobias, film och .. ja, inge mer.
Sjuklingen börjar bli bättre, ska nog försöka röra mig lite mer, dock har jag fortfarande en fruktansvär huvudvärk och halsont men alvedon & halstabletter gör susen!
Nu ska älsklingen ha mackor och vågar inte göra själv.. stackare!



Have a nice one,
// JennyHannele

unbreakable!

2009-09-15 @ 16:19:50

Tisdag och andra veckan man är hemma från skolan. Båda cheferna har ringt och vill att jag ska jobba men jag är sjuk.. Och även om jag inte varit de hade jag haft skola såå, sry. Har faktiskt pluggat en del nu när jag varit sjuk, känns otroligt att jag tog tummen ur arslet och gjorde de! hehe..  Dagen har inte bestått av så mkt annat än tv. Hatar att va sjuk dem dagar elr veckor man känner att man vill till skolan! Vaknade imorse men vääääärldens halsont. Jag ville ärligt talat bara dö! Käkat halstabletter så jag vill spy på dem och druckit så mkt te att jag känner mig som en vattenkokare. Bara att kräkas på halstabletterna så är hostmedicinen fixad.. ungefär,


MEN jag ska inte brytas ned! På torsdag kommer en del av släkten från Finland, mammas moster, hennes man och yngsta dotter men hennes pojkvän! Ska bli skitroligt! Men vill ut också, ut och festa! Sista sommardroskan på fre!! Sen har man ingenstans att fara ut som 18åring, umeå suger..


Missade tvättiden idag också, jävla skit! .. vill tvätta men får ju inte gå ut för läkarna... som inte ens kolla vad de va för fel på mig, vad jag har för sjukdom. halsfluss säger jag tusen ggr om men ingen lyssnar..

Jaja, hejs!
// JennyHannele

never stays the same,

2009-09-13 @ 03:38:31

Nu blir jag fan förbannad!! Jobbade från 18-22.15 cirkus, kände mig hyfsat pigg och glad. Men det försvann ganska fort efter telefonsamtalet jag ringde.. Så jag kom hem och väntade... i onödan. Jag satte mig i soffan sedan började de komma. Jag kände igen känslan men kom inte på varför..
- Kyla, kalla händer..
- Smärta, precis som att jag blivit slagen gul & blå..
- Huvudvärken, *dunk**dunk**dunk*
- Halsont, shit shit shit! Det här händer inte!!

Nu sitter/ligger jag i sängen med 38,8 graders feber. Har inte haft feber på nästan ett år, helt sinnessjukt. Jag har behövt hämta ALLTING själv. Febertermometern, näsdukar(när jag har feber, gråter jag=snorig), nässprayen, halstabletterna, alvedonen, juicen.. Mina föräldrar brydde sig lika mkt som dem bryr sig om mina vardagar.. alltså 0,0000001%.... Och kompisarna/festandet är lika med allt. ( syftar inte på mor&far..)  Det ska inte låta bortskämt fastän de gör det men lite kärlek vill man ju ha när man är sjuk, elr är jag ensam om det?

Datorn är ju kanske inte direkt de bästa för mig just nu men känner mig piggare än förut, (alvedonen har börjat verka) Jag hatar att va sjuk... DUBBLA GGR! jävla skit!

- Ska jag ringa vårdcentralen imorn kanske? Svininfluensan? ..

Ja! l          l  Nej!! l      l Jag bryr min lika mkt om dina vardagar   l

 

Nu äre adjöss! NattiNatti.. ska nog sitta längre men har inge mer att skriva,

Have a frisk one,

// JennyHannele

bäbissjuk!

2009-09-10 @ 17:29:43

Nu har man varit hemma från skolan i tre dagar.. Inte bra. Känner mig fortfarande krasslig, hoppas det bara är en vanlig förkyldning. Läste på dem här papperslapparna som dem satt upp överallt, " om du har feber, torrhosta, snuva, huvudvärk och känner dig trött bör du ringa sjukupplysningen". HJÄLP!! Jag kan inte ha svininfluensan!! Nae, känner mig ju trött och så.. Har inte torrhosta.. tror jag, mer rökhosta efter alla olika ciggmärken. Och snuva, joo men det kan ju va en vanlig förkyldningssnuva också. Huvudvärk däremot, har det varje dag! Det är inte först vid 18 på kvällen det kommer sakta, och sen går det aldrig över.. jag har INTE svininfluensan! Tänk om man blev ett svin?

 





Nu sitter man här i soffan och kollar på AFV, vissa klipp är inte ens roliga utan mer.. smärtsamma! Men ungarna som kommer.. SÅ SÖTA! Jag tror jag blivit bäbissjuk! Alla på skolan kommer ju med barnvagn och hälsar på, och jag blir tokig! Vill också ha en plutt, men inte än.. Det är bestämt! Inte än..

 

Undra vad man kan göra idag,
finns säkert miljontals olika saker att göra men man kommer aldrig på ngt.
Undra om man ska köra lite wresling med pälskling, hehe..
Han ska få spöö! Gul&blå!

 

 


Have a nice one,

// JennyHannele

Sjukdag

2009-09-09 @ 15:09:46

Idag har man varit sjuk, inte så bra men vad kan man göra? Skolan vill ju inte ha en precis när de tror att vanlig rökhosta är svininfluensan.. Så, jag ska ner på stan och träffa Anna. Vi ska fixa några grejer, sedan äre träning som gäller ;) Vad de nu gör för nytta , hehe..

Inte blivit nå bilder än iaf, förstår inte varför jag är så värdelös på att ta kort? Spelar ingen roll om jag tar med mig kameran, glömmer ändå alltid att jag har den i väskan.. Måste kanske klistra fast den i pannan och säga "smile" vart jag än går.. Hehe, lärarna skulle nog inte uppskatta det..

Nu ser jag "The new adventures of Old Christine" , hon är så sjukt rolig! Tråkigt att det bara går gamla avsnitt, om & om & om igen.. blähä! 


Ska försöka fixa lite bilder idag på stan & träningen..

Låtarna i mina öron just nu;

- Soulweeper-Volbeat
- I Only Wanna Be With You-Volbeat
- I Gotta Feeling-BlackEyedPeas
- Gives You Hell- TheAll-AmericanRejects
- I'd Rather Be With You-JoshuaRadin
- Call Me-Warner Germany Acoustic Session-Shinedown
- Please Don't Leave Me- P!nk
- Angel's Wings- Social Distortion


Dagens Outfit; Svarta Jeans, Blå skjorta, Svart väst, Nya svarta skorna och klart!



Have a nice one, elr som Helene vill ha de; Ha'ne!
// JennyHannele

det finns människor..

2009-09-07 @ 22:31:15

Det finns människor som tar åt sig skulden,
Det finns människor som skyller på andra,
Det finns människor som skyller på dig,
Det finns människor som erkänner misstaget men vågar inte erkänna sig svag..

- "alla andra, t.o.m. du.. "

But you can blame it on me
And the person you thought I wanted you to be
But don't you blame it on love
Cause you will regret it then, and from now on..






Köpte skor idag, Skokanonen 380:- Skitsnygga! Finns tyvärr ingen bild ännu, fixar en till senare!

Have a nice one,
// JennyHannele

favourite, nr1

2009-09-06 @ 21:33:27

Mmmm...
To the left, to the left
Everthing you own in the box to the left
In the closet, that's my stuff
Yes, if I bought then please don't touch

And keep talkin' that mess that's fine
But could you walk and talk at the same time?
And, it's my name that's on that jag
So remove your bags let me call you a cab

Standin' in the front yard tellin' me how I'm such a fool
Talkin' 'bout, I'll never ever find a man like you
You got me twisted


You must not know 'bout me
You must not know 'bout me
I could have another you in a minute,
Matter fact, he'll be here in a minute, baby
You must not know 'bout me
You must not know 'bout me
I could have another you by tomorrow
So don't you ever for a second get to thinkin'
Your irreplaceable

So go ahead and get gone, call up that chick,
And see if she's home
Oops, I bet you thought, that I didn't know,
What did you think, I was puttin' you out for

Because you was untrue, rollin' her around in the car that I bought you
Baby drop them keys
Hurry up before your taxi leaves

Standin' in the front yard tellin' me how I'm such a fool
Talkin' 'bout, I'll never ever find a man like you
You got me twisted


You must not know 'bout me
You must not know 'bout me
I could have another you in a minute
Matter fact, he'll be here in a minute, baby
You must not know 'bout me
You must not know 'bout me
I could have another you by tomorrow
So don't you ever for a second get to thinkin'
Your irreplaceable

So since I'm not your everything
How about I'll be nothing, nothing at all to you?
Baby I won't shed a tear for you
I won't lose a wink of sleep
'Cause the truth of the matter is
Replacing you is so easy, hey...

To the left, to the left
To the left, to the left
Mmmm...
To the left, to the left
Everything you own in the box to the left
To the left, to the left
Don't you ever for a second get to thinkin'
Your irreplaceable 


You must not know 'bout me
You must not know 'bout me
I could have another you in a minute
Matter fact, he'll be here in a minute, baby
You must not know 'bout me
You must not know 'bout me
I could have another you by tomorrow
So don't you ever for a second get to thinkin'


You must not know 'bout me
You must not know 'bout me
I could have another you in a minute
Matter fact, he'll be here in a minute

You can pack all your bags we're finished
'Cause you made your bed now lay in it
I could have another you by tomorrow
Don't you ever for a second get to thinkin'
You're irreplaceable?

people never change

2009-09-06 @ 18:31:15

Andra gången idag, tror det är rekord. Ibland vill man skriva allt som tynger ens hjärta men allt behövs inte sägas högt. Ett problem går att lösa men tusen problem är för mkt. Jag vakna på eftermiddagen men väldigt mkt energi i kroppen, men just nu.. finns det inte nån energi kvar efter vad som blivit sagt. Kanske dags att ge upp, har ju en anledning..

Jag saknar min farmor&farfar så det gör ONT! Vill bara fara till flurkmark och stanna där med dem, äta middag, ta en tupplur och vakna vid solnedgången, himlen är orange/rosa och man går ut på landet och känner gräset under fötterna.. Gud, vad jag saknar farmor&farf ar..

Igår hade vi barnens dag här på gården, var fullt med ungar överallt. Små som stora, fika och ponnyridning! Senare vid 3-tiden var det dagt för fotboll för dem stora och ansiktsmålning för dom små. Jag skötte målningen, haha.. Fjärilar, prinsessor och hjärtan för tjejerna & flaggor, dödskallar och vampyrer för pojkarna. Senare på kvällen var det disco för alla som ville.. Jag valde att fara ngn annanstans, men hade lika gärna kunnat fara dit och ha lika kul!

Nu ska jag fika, hallonpaj och dricka kaffe! *Mums!*



Have a nice one,
//JennyHannele

time to act real

2009-09-06 @ 14:45:16

Då var det söndag igen.. Veckorna flyger bara förbi, känns inte som man börjat skolan ens. Fortfarande sommarlov och man behöver inte tänka på några läxor, uppsatser, nationella prov.. Inget på tankarna förutom frihet. Man känner sig fast när man sätter sig under skolbänken. Jag ska inte klaga, ibland kan de va skönt att få nån slags rutin i livet. Kliva upp, göra sig fräsch, komma igång med lite arbete och komma hem på dagarna och veta att man iaf gjort något förutom att bara ligga ner och sova till 13 på dagarna, leva rövare. Fast jag har inte fått in den där rutinen än, fortfarande sommarlov i mina tankar. Skola 3 dagar i veckan, senaste dagen är kl 14 och den dagen har jag bara två lektioner. Nu börjar mitt sommarlov efter att ha slitit och jobbat häcken av sig i 2,5 månader så får jag min frihet.. Jag måste nästan säga att jag saknar att ha rutiner i mitt liv.

Gårdagen var så där, kunde haft roligare men gjort är gjort. Jag känner mig faktiskt pigg idag, även fast jag fortfarande ligger i sängen med pyjamasen på och datorn i knäet. Känns som en perfekt dag att ta en rund tur runt Mariehem. Måste ändå på affären och köpa ciggaretter. Skönt med lite musik i öronen, cigg i handen och bara gå med tankarna som bara flödar förbi. Perfekta sättet att få tänka till lite om vad man vill göra med livet, känns som att de behövs just nu..

Med kaffekoppen i handen tänker jag nu gå ut och ta en rök sedan klä på mig och gå ut. Möjligen vänta ett litet tag tills mor&far kommer hem, lovade att vänta eftersom middagen står i ugnen.

 

'Ibland önskar jag är man blev klokare och visare ju mer man prata ut, men känns bara som att allt snurrar miljontals varv runt hjärnan och stannar kvar där. Huvuvet bara fylls på med tankar och besvär, samtidigt som minnen och lycka kommer upp. Bara en massa tjorv...'
Undrar vad som krävs för att få någon att ändra på sig, inse vad som är rätt och fel.. Skillnaden mellan mognad och omognad. Måste man göra drastiska beslut för att få allt att fungera korrekt?

"För mig är du en blomma som aldrig kan vissna för du är så jävla vattnad av sperma" - Anna Corelli, I Love You.

Have a nice one,

// JennyHannele

citytalk

2009-09-04 @ 18:54:09

Dagen har varit ganska bra, trött och hängig samtidigt som man är taggad och partysugen! Jag ringde Anna igår kväll och ville träna, astaggad! Men gott folk, jag var veeerkligen inte så taggad när jag vaknade på morgonen.. hehe. Så istället för träning blev det en stadsrunda. GinaTricot, MQ, DNA, H&M, Only & Twilfit. Blev fynd på hälften av affärerna.
Only- Gul t-shirt, 99,50:-

H&M- Brun, kortärmad kofta, 199:- & Leopard tights, 79:-

Twilfit- Freebra (BH utan band, endast kladd på insidan så den sitter fast, super bra! 299:-

 


freebra, 299:-



Sedan har jag tömt kameran nu på bilder så checka in!


Sista bilden kommer inte från min kamera, men de är första pussbilden och jag älskar den! :D

Hungry Eyes

2009-09-02 @ 13:38:20

Nu har de gått 5 dagar den "olyckan". Min fot börjar bli gul och ful... Såren vill inte läka men äh, skitsamma. Gårdagen va skön och jobbig på samma gång. Anna kom och vi gick på Marias Restaurang och beställde maat, kebabtallrik och Marias Special <3<3 Vi tog maten till Tobias och käkade i lugn och ro. Efter käket kom Malin & prata på, sedan var de dags att gå hem. Foten gjorde sååå jävla ont på hemma vägen men jag kom haltandes hem iaf.  Nu är foten bättre, kan gå på den mer iaf =)




Nu ska jag se Derailed,




Have a nice one,
// JennyHannele