Den som väntar på ngt gott, väntar aldrig förlänge..

2010-08-30 @ 23:38:53

Tjao! Som sagt, det tar ju såna jävulska mellanrum mellan dessa inlägg, men när de inte finns tid så hinner man ju inte & när de väl finns tid så orkar man ju inte sitta & skriva här hela tiden? Ett liv måste man ju ha!
Jag må vara en person som har all tur emot mig. Vart en liten 7-dagars resa till finland i början av Juli, sedan en weekendresa till Pdol i slutet av Juli, och däremellan och tills nu har mitt liv bestått av jobb. Juli var inte så farligt, fick ju min lilla "semester" men augusti... finns inte ens ord för hur trött jag är! Jag har då jobbat 6 dagar i veckan, hela augusti och inte haft nån som helst fritid. Ni kanske mött mig på krogen elr så, men då har jag jobbat innan & möjligen efter.. Men till saken är att när jag nu fått lite av en "ledighet" (börjar 9.00 på ons) så tror ni inte fan att man åker på en dunderförkyldning?! Sanslöst.. Vi har dragit lite interna skämt på jobbet om vem som jobbat fööör mkt, och vi tjejer tog ju segern när vi insåg att vi jobbat så mkt att vi inte ens hunnit raka benen... Ni vill inte ens veta, tro mig! Så nu när jag fick lite av en ledighet på 2 dagar så tänkte jag att de fanns tid & behov, men de är då fan inte de lättaste att raka benen med feber & ont i hela kroppen, säger bara; no more!

Något annat nytt är väl att de rankas mot en utlandsresa, inte pjåkigt! Behöver bara peppa upp en liten tös så far vi förhoppningsvis i slutet av sept! ey ey!

Förhoppningsvis blir de inte lika långt mellanrum den här ggn, men ska först försöka fixa ordning på texten som alla klagar på, Ciao!