gah !

2010-06-23 @ 23:37:41

Har inga batterier till kameran och ingen laddare så bilderna blev lite senare än anat :] haha fan, jag som tänkte va duktig! Livet leker på som vanligt, har inte hänt så mkt alls faktiskt, finns väl lite personliga grejer som skett men inget man pratar om öppet :) Så jobbar som en tok, fick faktiskt hela midsommar ledigt, fruktansvärt skönt! En ledig dag sen kör man igång igen på lördag på Baggböle Herrgård kl 11-14 :) Jag borde känna mig som en prinsessa idag men de går ju inte när känslorna styr. Jag har ett litet problem bara; VAD FAN HÄNDER PÅ MIDSOMMAR, FOLKET?! Jag hade lite små planer på att köra en grillning med kompisar men vette tusan om jag orkar de, finns så mycket annat kul man vill göra. Och självklart, i torra lilla Umeå ska alla krogar vara stängda på midsommarafton, *yey* Så nu måste man ju fixa nåt eget och de är ju inte de lättaste!

I alla fall, köpt in lite nya grejer! En skit snygg, rutig klänning från Nelly, En svart jacka från Nelly, Lite underwear från Lindex, bl.a sån där BH som inte behöver nå band, utan en lite snyggare "sportBH" ? Kan man säga då? Ne, kanske inte.. men iaf, två stycken såna grejer, En vit sjal med nitar från Lindex, 99:-, Ett par nya svarta jeans från Nicole, 149:-,    Sedan kommer de även in lite mer grejer från H&M men minns fan inte va de va! :O Det är fruktansvärt farligt att shoppa på internet! Men är man lat så är man! ;)


Fortfarande inga pics. att visa er, kanske litet race med gamla bilder från högstadiet! Show Time!


 

Rosa - Skolavsluning 8an

 
Two face



Jag älskar dig, trots ditt mystiska beteende. Always & Forever!

jaaaaaa!!!

2010-06-12 @ 01:36:09

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!!! FYFAN VA JAG ÄR BRA! JAAA!

Kommer inte bilder imorn, har varit alldeles för seg & bakis idag, dock tagit energi för att köpa ny daator! <3
Har inte mer & skriva just nu, sjukt jävla glas iaf!! FYFAN VA JAG ÄR BRAAA!!!!

"hör aldrig mer av dig är en anledning att inte tacka för ngt... "

Well, take the chance while you have it, not worth waiting for!!

PUSSSS!

A shoulder to lean on,

2010-06-06 @ 22:54:51

Hej!
Nu är 4 dagar kvar och jag är heeeelt statisk i kroppen, känner mig åter igen som en liten flicka innan julafton :]  
Veckan har gått sjuukt snabbt, klassfest i måndags! Sjukt kul att supa på en måndag? haha! Vad gör man inte för att tagga till studenten ;) sen rann veckan förbi & de va helt plötsligt fredag, jobbade från 10-02, ganska jobbigt men jag lovar, kommer inte klaga den 25/6 ;) kom hem 5 på morgon, träffade några kompisar så sov gaaanska länge på lördagen, så när jag väl vakna 14.30 på lördagen blev jag hämtad & spenderade dagen i flurkmark. Vi rensade ladugårdsvinden, men inte nog med de så rensa vi även andra vinden, hann inte komma till tredje vinden ;) .. Vi rensade allt skrot & värdesaker som samlats, för nu äre loppis i flurk den 18/6!!! Kom, Kom, Kom!! Efter flurk så kom jag hem, hann smutta på ett glas vin & får ett sms;" Fest hos mig! " jaha, då vare väl bara att fara då ;) somna 6.30 den natten & vakna 14, så är gaaanska sliten, haha!

Veckan kommer att bestå av;

Mån; Möte med rektorn & Helene 10.00, nyfikna? hehe.. Efter blir de stan med Anna =)

Tis; Inlämning av datorn & allt annat skit som böcker, nycklar, knivar vi har.. Efter de blir de städning av vagnen med några klasskompisar, yey.. heh!

Ons; Make-up på Make up Store kl 12, klippning på Headline kl 13, se om jag hinner ;O  Sedan på kvällen blir de färgning av håret & mormor sätter in papiljotter i hela håret !

Tors; Champagnefrukost hos Karla vid sjukhuset, kl 6-7 (?) sen upp till skolan, riva stället & få sina betyg, jävlas lite med småbarnen ;)  Sen åka vagn runt stan, hem till fika med familj, släkt & vänner, sen om jag har tid, en power-nap i 20 min, göra sig i ordning på nytt & sticka till Sofia på Teg, grilla & festa loss med brudarna! Efter de blir det studentskivan på äpplet, sen efterfest hos den som erbjuder ;)

Fre; Lillebrors skolavslutning, 10.00 = skjut mig någon! men jag har lovat <3

"Scooch on over closer, dear
And I will nibble your ear,
no more it cannot wait
I'm yours"



¤ Bob - Nothin' On You[feat. Bruno Mars] ¤
¤ Jason Derulo - What if ¤
¤ System Of A Down - Lonely Day ¤
¤ Rise Against - The Dirt Whispered ¤







4 jävla dagar!!!!!