For the first time - The script

2010-10-29 @ 21:57:17

Tjao! Mkt skett, ännu fler galna fester i vännäs, en till är på G. Halloween fest! Kan de bli bättre? haha, alla tjejer skulle va tjuvar så de blev ju att leta reda på några såna kläder, inte så svårt att hitta randigt kan jag lova.. Ni kan ju gissa vad killarna skulle klä ut sig till... jo, poliser så klart! Kommer bli insane!

Flytta ska de också göras! Har fått en 2a, 75kvm, gården bredvid mina föräldrar dock.. men skönt, lättnad att kära nära.. <3 Så nu har de inhandlats en ny sängram, micro & nå pannor.. gaha, men sånt som man behöver =) Nu fattas dock lite smågrejer, men de kommer väl så småningom =) 1 december gäller de! Då är du min!

Sjuk har jag blivit också! Helene gjorde mig galen i början & lura nästan i mig att jag hade fått körtelfeber, pju de äre då icke!! Men börja med världens konstigaste klump i halsen, som kändes torr.. Så kunde inte svälja vanligt vatten nästan, sen kom febern på tors & på fre så spydde jag.. Konstigt som fan, inte magsjuka iaf.. men är de inte bättre tills imorn så blir de akuten. Kul att arbetsgivarn skickar hem en när man väl spyr & inte innan.. haha!

-Bara en liten fill-in;
Visste ni att dem tar betalt 300 kr för ett läkarbesök numera? HELT GALET! JÄVLA MODERATER! Skulle bra vilja veta vilken student som har råd att gå till läkarn nu?! IDOITER!!!!

Iaf, nog om sånt äckligt.. Den här helgen var de först tänkt en tripp till Piteå, men sen vart de ändrat till Lycksele av ekonomiska skäl men sen efter min sjukdom så blev de inget alls.. Så nu sitter jag här i min ensamhet, för mina föräldrar är dörrvakt/vakt åt min lillebrors klassfest, 20 st 12-åringar som dansar tryckare hade varit minnesfullt att se, haha! Men iaf, tillbaka till min ensamhet.. Sett alla avsnitt av Jersey Shore, Vampire Diaries, och filmen Step Up 3, nu ska de börjas på Predator.. har man liv elr? Kanske en liten film-recension till nästa blogg-inlägg! höhö..

I MINA ÖRON;
¤ The Script - For the first time
¤ Volbeat - Back to Prom
¤ Regina Spector - Samson
¤ Sherlock Brothers - Stay
¤ Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan (bara för att den är sjukt skön!!)
¤ Ke$ha - We R Who We R


mamma ! <3

Ne, nu ska jag se filmen! Ciao!

timeless,

2010-10-10 @ 18:06:49

Då var man ääääntligen hemma efter en ganska livad helg. Just nu känns de ganska slitet men ändå fått bra mkt gjort; dammtorkat, dammsugit, renbäddat osv.. Nu ska de slås på lite Jersey Shore och försöka hålla sig vaken till en lämplig tid så man tar sig upp kl 5 imorn :/ de blir då nyktert fram till halloween vill jag lova, förhoppningsvis blir man upptagen med lite jobb. Nu i helgen är de Champions of Rock ska bli kul! Hoppas de kommer mkt folk så man får ngt att göra! =)


i love music

2010-10-04 @ 21:52:46

Nu har de rockats musik som fan! Helgen bestod av halvt klassfest hos Sara på fre, utgång blev de! Sedan på lör blev de en tidig morgon som bestod av trädfällning hos farmor&farfar, en hel dag hos dem var skönt, komma bort lite. Sedan blev man hämtad senare på kvällen av Helene & vi for till Emelie i vännäs. Blev ett vinglas elr två, sedan var man så slut så de blev inge Lycksele som tur var.. Denna helg blir nog lugn rakt igenom.. Sön var man hemma hela dagen för att mysa med familjen, de behövdes de också. Film vart de; såg nån sjuk jävla film; Kick-Ass, HELT värdelös! Sen början på en annan film som hette Death... ngt.. :S Den var t.o.m så dålig att jag inte ens minns namnet & såg inte mer än 5 minuter.. Så sen var de måndag igen, och den här dagen har varit såååå fruktansvärt seg.. musik-letande & tidningsläsande.. Blev ingen bild på outfiten i fredags, men ni får en tuff bild på lillebror som kör traktor!



Är så trött nu att jag ska däcka framför ett avsnitt elr två av The Big Band Theory!

Farmor, jag älskar dig.