time's up!

2010-09-30 @ 23:34:11

Lite musik gjorde min dag! + Helene som kom & ville glatt storshoppa på godishuset med mig! <3 mumsat i mig massa godis nu så jag mår illa.. =( Ska nog flirta med John Blund strax, ... men först ska jag stänga alla läskiga garderober i mitt rum! Lite rädd är jag väl fortfarande efter filmen Boogeyman men de går väl över =) Imorn ska de nog festas lite, vet ej säkert ännu men vi får se, slänger in en bild på outfiten ;D MEN kan säga så mkt så att de blir de nya klackarna & den röda skjortan ;)




NattiNatti!

your so beautiful,

2010-09-30 @ 16:08:52

Då har man varit lite halvt aktiv idag då, förkyldningen börjar lugna ner sig =) Klev upp tidigt, låg dock kvar ett tag men tog tag i allt och koka kaffe, käka frukost, sen kom jag igång med rummet. Det har ju som sagt tapetserats om här hemma =) Det blev självklart skitsnyggt förutom dem hål han picka tillbaka i dem NYA tapeterna :S Precis som att vi ska hänga tillbaks allt på samma plats, såå.. mitt rum klara sig från fula hål iaf, och är super nöjd! Måste dock börja lyfta ner saker i förrådet snart för de börjar bli lite fullt här! Här kommer lite bilder; 


    
Före, när ha rivit allt  - Efter, röd fondvägg!

Sedan berätta jag ju om min första gång på IKEA, de vart ju en hel del shopping ändå; 

  

¤ Concealer från Make up Store
¤ Ny kalernder
¤ Lakan i typ grädd-vit
¤ 2 små handdukar till kommande flytt

¤ Tuff klänning/Linne från H&M, 299:-
¤ Svart söt kjol från H&M, 199:-

¤ Superläckra stövletter från Skohuset, 469:- (LOVE THEM) 
Har börjat gilla saker med nitar, inte för mkt så de blir punk-punk utan bara lite grann så de tuffar upp kläderna man har, najs! ;) 

Sedan en liten fin bild på Höga Kusten bron,



Ciao!

 

my precious

2010-09-29 @ 18:11:53

Ett tag sen igen, men mkt har hänt! Jag har varit med om min första gång.... på IKEA! haha! :D Det var väl kanske inte så spec. som jag trott, kul var de definitivt men hade nog passat bättre att fara när man VET att man har eget place, just nu står de ju som mitt emellan, skit också! Men jag shoppade två handdukar & ett lakan, där... på Birsta City blev de lite mer dock, ajaj.. skriver lite mer sen, måste tvätta med broder! Slänger in en liten fin bild på honom!
 

lillplutten
Ser ni så söt han är i spindelmannen-dräkt, :]

köttigt värre..

2010-09-21 @ 19:34:24

Känner mig mer engagerad i den här bloggen när man nu jobbar dagtid, ganska sweet för er då så att säga! ;)
Dagen har varit finfin, inga större skador skedd iaf, ingen matförgiftning elr så, skar dock av halva nageln men de är ju saksamma =) Nu ska de strax hämtas älgkött och de ska levereras till chefen min, hoppas han nu förstått innebörden med att älgen är tyngre när man inte styckat ut köttbitarna än (?) ajah!



Måste däremot säga att powerking-cola var de vidrigaste jag ngnsin druckit, never again!
So the same as always, beställt en hel del kläder,

Elizabeth Top SEK 199, Vila - NELLY.COMTampa Flowy Knit SEK 199, Rut m.fl. - NELLY.COMCover L/S Oversize Top SEK 199, Vila Basic - NELLY.COM  

             <- www.bubbleroom.se
          Visit hm.com


fart i ändan...

2010-09-20 @ 20:29:57

Tur att jag fick ändrade arbetstider idag, im lovin' it! 9-16 veckodagar & sedan lite kvällar på helgerna osv :) Fyfasen vilken helg, har fortfarande känningar & ånger i kroppen, haha! Gjort är gjort, och kommer aldrig tillbaka ;)
Veckan som kommer blir;
tis; 9-16, hem för att sedan levera lite älgkött till chefen
ons; 9-? Björklöven spelar match så det blir en senare arbetsdag,
tors; 9-16, försöka få in lite energi i kroppen för att städa mitt "fina & rena" rum :]
fre; ledig på morgonen för att senare jobba kväll möjligen,
lör; Kära, söta, rara lilla FREDRIK ÅKERLUND fyller 19, stor pöjka ;) Fira honom ska jag då så klart göra!
sön; ligga & njuta av ledigheten innan måndagen sätter igång! (MEN min chef sa lite idag att jag möjligen skulle få måndagar lediga eftersom de är så lite folk! *YEY*)

Ni MÅSTE lyssna på Volbeats nya låt; Fallen! Gah, älska! älska!

Skulle bara skriva in lite snabbt innan "New York-fruar", måste ses!

- Jag har tagit massa bilder med datorn men inte fan går de att lägga ut dom här inte, ne dem är för stora! :O


Ni får helt enkelt njuta av denna vackra på emelie, helene och mig i bakgrunden, :*
Ciao!

"bita i de sura äpplet"

2010-09-20 @ 18:09:33

Den här veckan har jag jobbat 7-16 mån-fre, och har då behövt kliva upp 5 varje morgon för att hinna något så när till bussen som går 6.10. Detta är de värsta som jag gjort i mitt liv tror jag, vafan har jag gett mig in på? Jag är så långt från morgonmänniska som de kan bli.
Veckan har flytit på som vanligt, gått förbannat segt men när helgen kom så överträffa den den långa, dryga arbetsveckan. Den här helgen har varit den sjukaste helgen i mitt liv skulle jag säga. Så många tabbar, så många träffar men satan va allt kan gå fel..

Lägenheten jag sökte fick jag tyvärr inte, :/ men ansökt på en ny, nära mina kära :] Lägenheten är alltså på gården bredvid mina föräldrar, ganska sweet.. Men den här ggn ska jag verkligen verkligen inte hoppas på för mycket. Då kommer allt att skita sig totalt. 

Nu kommer de bilder iaf, got some time over så att säga.. enjoy! :D


finland, 2010


finland, 2010


fläskfilé på jobbet, vi var tvungna att skiva den för att inte skrämma bort gästerna,

     

David 4 år, 18/9  -  Meija, världens vackraste unge!



Something not...

2010-09-06 @ 23:43:29

Nu börjar de likna ngt mellan inläggen känns de som,  måste dock bli lite bättre på lägga in foton..

I alla fall så har min dag inte varit så spec från andra dagar, for till jobbet kl halv 9, insåg att de va lite kaos så hoppade in lite tidigare än vanligt. Dagen va strålande & inte så mkt ovanligt hände, Helene kom förbi på kaffe & lunch, jag bakade nå kakor av nån kakdeg som fanns, (dock inte så goda). Sedan kom jag hem, slappa lite, började ta tag i städningen som verkligen behövdes göras så tänkte att så länge jag river bort alla kläder från barstolarna jag har i rummet (gömda under kläder ifall ni missat dom) till sängen så har jag en anledning att verkligen sätta fart i arslet & vika undan dom. Är jag den enda som tycker de är äckligt att vika in använda kläder, rena men använda in i garderoben? Jag är ett psykfall, jag vet. Det klaraste tecknet fick jag idag av chefens fru som la märke till att jag sorterade dryckesglasen efter "sort & form" på varsin hylla i restaurangen, störd, jo tack jag vet! Åter till min dag så for jag förbi mormor&morfar & drack en kopp kaffe, surra & for hem för att se Jersey Shore, galet tokig i programmet alltså.. Kan ligga & kolla på de i evigheter, bananaaaz!

Annat har faktiskt inte skett idag, efter klädvikningen så såg jag "A lot Like Love". Påminde mig faktiskt lite om mitt liv, men what the heck, poängen var iaf att aldrig ge upp hoppet =) Me like, me like.

Fredagen vart ju lite crazy på krogen, blev lite skrämmande när jag & Helene insåg att vi hade en lite halvt stalker efter oss, woowie.. Inga bilder som vanligt, men ett konstigt meddelande på röstbrevlådan som lät skrämmande.

Veckan kommer nog inte va så särskild, försöka lämna in datorn som buggar upp, hämta min nyfunna TV-bänk för 600 kr, leta lägenhet som en jävla tok för att vissa fastighetsskötare? inte kan mejla nån gång så man får vänta i evigheter på ett "ja" elr "nej", gah!

Ngt annat nytt har jag tyvärr inte att dela, mitt liv just nu är torrt. Men som jag sagt tidigare idag; jag jobbar med de jag älskar & har tid att träffa min familj & mina vänner, så de viktigaste finns ju med :)

Godnatt, sov gott & sött och dröm om ngt riktigt gött! Ciao, <3

 

Håller tummarna!

2010-09-01 @ 23:13:36

Tuddiluu! Gick inte så lång tid emellan. Stor nyhet! Vill inte hoppas på för mycket alls, men kan inte låta bli! Skippade utlandsresan tills vidare & anmälde intresse för en lägenhet istället! :D Håller tummarna hela tiden... elr ah, i tankarna i alla fall. Så nu går jag runt & kollar mejlen hela tiden i onödan, för jag vet ju att de snart är mitta natten & att de inte finns en jävel på kontoret som kollar anmälningarna nu precis, men jag har sånt pirr i kroppen att jag inte kan låta bli!

Imorn jobbar man från 9 till ngt, eftersom jag fortfarande är sjuk så ska jag försöka minska timmarna lite så man får chansen att bli frisk & inte lägga allt arbete på Helene som måste ta passen ;) hehe..

Min intressanta vecka;

Tors: Jobb 9.00 sedan knapra lite alvedon för att minska de onda i kroppen & febern, även sitta som en idiot på mobilen för att kolla mejlen & se om nån ringer upp om lägenheten! :D

Fre: Jobb & sedan möte med middag & även en liten utekväll med Helene.

Lör: Kanske blir de jobb, kanske inte.. Lär iaf vara bakis & trött. Lär bli mkt sånt ->

Sön: Kanske bion? Lite filmmys iaf..

Mån: Tillbaka på samma kula & hålla i mobilen hela tiden ifall dem fortfarande inte hört av sig..


Musiken i mina öron;

¤ Mike Posner - Cooler Than Me
¤ Pixie Lott - Apologise (Acoustic version)
¤ Eminem feat. Rihanna - Love The Way You Lie
¤ K'NAAN - Take A Minute
¤ Daughtry - Life After You (Acoustic version)
¤ Bullet For My Valentine - Forever And Always (Acoustic)
¤ Nomy - When I'm Gone (Acoustic)
¤ Paramore - All I Wanted

-Är inne på mycket akustiskt nu, men de är ju så jävla vackert!