time to relax..

2011-08-15 @ 20:10:14

Nu har jag jobbat sen söndags förra veckan & idag är de måndag, jobbar tills lördag dag och tror att jag kommer vara gaalet slut till helgen. Inte nog med att jag stått på Nolia lör & sön 10-17 så har jag jobbat fullt ut 7-16 vardagarna.. Nu är de en ny vecka & jag hoppas den kommer vara lätt, simpel & utan några som heelst motstånd! Dagen började dock illa när jag välte en hel hink med vatten över mig & golvet, tur man inte är söt som socker så att säga! hehe.. På väg hem höll jag på få en boll i huvet av en unge som inte kollar sig för vart fan man sparkar, kan ju faktiskt komma cyklister bakom hörn, ungsatan! Sen vidare efter vägen går de en tant rätt ut på vägen utan att kolla sig för, tur man har bra bromsar annars hade hon fått sig några skador! Kom hem till mor&far, till min jätte sjuka bror som hade alldeles för ont i örat, lång historia kort så gav läkarbesöket inte mkt till svar utom nässpray.. Nu sitter jag hemma & ska strax hoppa in i duschen så man hinner se toktanterna från Beverly Hills.. dramaa! Och juste! Inte nog med att jag jobbar 24-7 så håller jag ju på med sovrummet än! Blir ju aldrig klart de där!! Dags att sätta igång snart igen..

I veckan ska jag göra följande;
¤ Ner till gymmet på jobbet & löpa lite, måste få upp kondisen! Sommaren har bestått av alldeles för mkt gotta så lite kilon ska bort!
¤ Ner på körskolan (beroende på väder) & göra bort lite faser så man får börja köra lite!
¤ Fredag har dem drop-in hos tatueran så hinner jag efter jobbet så blir de en ny tatuering tillslut!! Oh yes.. ska genomlida mig en till sådan fastän jag sa att jag aaaaldrig mer sa att jag skulle gadda mig!
¤ Finner kära Sofia lite tid övers så blir de förhoppningsvis den middagen vi pratat om såå länge & kanske söta Sandra även har tid då får man locka med henne också!
¤ Lördag är de barnens dag på gårdarna & jag blir barnflickan som gör ansiktmålning & delar ut ballonger! Kommer finnas barn med fjärilar, blommor, hjärtan, dödskallar, spindlar & tigrar! Ska bli skoj!
Nu blire duschen innan klockan blir för mkt! Puss!

....

2011-08-09 @ 17:34:43

..like I give a rats ass! oh no I don't....
meer teori på gång, nu jävlar ska jag haffa detta jävla kort!
Peace!

Bra jobbat, bra jobbat!!

2011-08-05 @ 12:30:10

Jag har läst VK så länge jag kan minnas, från när jag va liten och kolla bara på bilderna, läste skämten, horoskopen tills dem tog bort de och ALDRIG visste jag att VK stöttade otrogna..... haha!!
Det står alltså;
"Vill du vara otrogen? Saknar du krydda i förhållandet? Chatta & flörta på Prime-Date.se"
pinsamt!! fy skäms!!

37,6

2011-08-03 @ 23:09:36

.... är hur låg/hög feber jag har. Mår piss i kroppen nu & i stooort behov av massage! Tog en alvedon imorse för att känna mig bättre men den hjälpte inte så mkt, såå jag tog ett vaarmt bad framför en film på datorn.. Nu ligger jag i soffan där jag ska sova eftersom jag håller på och göra om sovrummet, inte för att de nån lukt från färg elr så utan för att de är skitigt som faen & orkar inte bråka med plasten över sängen helt enkelt..
Just nu äre i princip bara skit på tv så blir att sätta på Sex and the city 2 & somna lätt, förhoppningsvis utan ett sms från Bostaden; idiioter!
ciao!

didn't expect it from you!

2011-08-03 @ 11:15:19

Morgon! Försökt hela veckan att vända på dygnet men det vill verkligen inte funka för mig så ska försöka mig på resterande dagarna att lägga mig sent som faen & kliva upp tidigt.. Jag är verkligen inte en morgonmänniska!!

Men på tal om ingenting så försökte jag igår att lägga mig tidigt så jag ligger alltså i sängen och håller på & halvslumrar och känner verkligen hur nääära John Blund är och då...... ett sms! Tror jag flög upp i taket av irritation när jag kolla på de och ser att de är Bostaden som kände för att skicka en påminnelse om att mitt medlemskap håller på att gå ut KL 00.10 PÅ NATTEN!!! iiiidioter!
Så av irritation skickar jag ett mejl som löd så här;
"Hej!

Jag är medlem hos er och ej haft chansen att logga in för att "förnya" medlemsavtalet, tiden har ännu inte gått ut men jag skulle vilja be er att byta era tider på eran sms-påminnelse. Jag börjar tidigt på morgonen och vill helst inte vakna 00.10 av ett sms från er!! Skulle ni kunna kika om de går att byta tid snarast!!
Tack på förhand,
MVH Jenny Oscarsson"
Men har faktiskt inte tid att skriva mer, ska börja hyvla & spackla sovrummet! Ska iaf försöka på egen hand, annars så skulle min kära vän Pour hjälpa mig! Japp, mitt ex men absolut min bästa vän!
Ciao!