magic

2011-02-28 @ 18:58:42

Galen månad måste jag säga! 

Nu har jag valt mina tapeter! Blir nog sjukt snyggt detta! men då är ju frågan när de väl blir av, hehe.. Firade söta Sandra i fredags, var ganska roligt men grymt seg början sen stupa de bara, haha.. gick från Corona hem,  bananas! Men tur att Fredde följde mig =) Beställt en ny skjorta! Blir nog en bild på fredag när de körs igen ;).. skulle egentligen behöva ta de lugnt en helg men de får komma när man blir gammal & grå!

Gick igenom min garderob & provade alla mina byxor för att se vilka man kan kasta.. och hittade 200 kr i mina jeans-shorts! Sjukt glad, hade dock behövt dem mer förra veckan men.. ska inte klaga! ;D

Nu ska jag slänga runt dammsugaren & pumpa musik! Fastnat så jävulskt för dessa låtar;

- B.o.B f. Rivers Coumo - Magic
- John Mayer - Say
- The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel
- The Red Jumpsuit Apparatus - Pen & Paper
- Bruno Mars - Marry You





Gimme me the sweet & Lowdown

2011-02-15 @ 23:51:31

Godnatt? Jo, snart iaf.. tänkte klämma in ett litet stycke innan sängdags. Nyss haft besök av Helene & Frida, konstigt nog blir de mycket jobbsnack när man är med Helene, måste bli ändring på!
Min kära soffa kom ju idag, äntligen! Fick hjälp av pappa & bästa farbrorn Janne. Kan inte beskriva med ord hur mycket hjälp jag fått av min familj & släkt med flytten, spec Janne & hans familj. Får så dåligt samvete att jag inte lyckas betala tillbaka än, men får ta & göra de när lönen kommer, ett sexpack 2,8 elr hur var de? Haha!

Imorn ska jag försöka kliva upp i tid & hinna med allt innan morgonkaffet hos mormor kl 7! Haha, sen ska jag komma hem & lägga mig i soffan och checka in nyaste avsnittet av Jersey Shore.. måste dock be pappa elr Fredde hjälpa mig med min data-kabel, kan lyssna på musik från datorn men så fort jag startar ett tv-prog. från internet så kommer de inge ljud?! fifan...

Måste dock hinna med dessa saker först;
- Bädda
- Diska
- Plugga teori


(-06)

NattiNatti!

Redemption..

2011-02-14 @ 21:11:14

Tjopp! Flitiga-Lisa har börjat ta över igen; uppdaterar oftare nu, städar, pluggar, lagar mat, tvättar, jobbar... ja, vad gör jag inte? :D

Alla hjärtans dag idag, känns ju mysigt! Känner dock inge behov av spendera den med någon annan än min familj! Och som vanligt så fyller ju min söta kusin år den här dagen så de är lite av en vana nu att alltid fira alla hjärtans dag där <3 Hon har blivit så stor nu, från att vara liten & mysig & vilja sova med mig till en stor flicka som vill shoppa & ha fina kläder & smycken, min fina! Jag hade som sagt ingen fantasi (elr pengar) så tyckte att hon & jag skulle fara på stan & shoppa istället för en present, så får hon välja kläder själv. Sedan lite middag på stan & bio-besök!

Som jag sa så har jag varit flitig idag.... *trumvirvel*
- Jag har pluggat teori! Haha, kände bara behovet & hur less jag blev på att alla tjatar efter de där jävla kortet så nu är de väl nära?

Blev en rätt livad helg, men hade sjukt roligt! Tack Emelie, Helene, Sofia & Emma! Som vanligt inga bilder (!)
.. Så kommande helg blir väl lite lugnare, inge jobb än så länge förutom söndag då jag korkar öl i baren på ishallen, hah!

Ne, blev en paus i pluggandet så ska tillbaka dit nu, men först en vaaarm kopp te för jag håller på att frysa ihjäl! Galet kallt ute, -20 grader tror jag att jag läste sist.. Mamma sa att de skulle bli -27 imorn så de blir ju ingen utevistelse imorn förutom när jag ska hämta min soffa! :D Nu är de klart, den kommer imorn! Överlycklig!! Madrassen börjar ha göra sitt nu.. haha!


Jag älskar dig, nanis!

och så vidare..

2011-02-09 @ 17:03:48

Känner mig fortfarande inte helt OK, men ska vara hemma imorn med sen tillbaka på jobbet på fre tror jag =) Är inte lika illamående, har inte lika ont i kroppen men ändå en del, vakna i princip bara upp med huvudvärk & lite yrsel men inte mer än så.. Senare på eftermiddagen fick jag ont i magen men de gick också över =)

Har varit jätte hungrig hela dagen också, fick i mig lite mackor men orkar bara inte laga mat, kändes så jävla jobbigt! (...säger kocken!) haha, så ringde pappa & bjöd in mig själv på mat, tur att dem bor så nära <3 Nu väntar jag bara på maten, dock så bad pappa mig att kolla till riset medans han gick ner i tvättstugan; hehe.. blev lite glömsk..

Resten av kvällen ska jag lägga mig framför TVn & se på film! :D





Ciao!

alien...

2011-02-08 @ 20:26:02

"kära dagbok.... "

haha nae, nu äre fan allvarligt! Satan så konstigt jag mår. Som sagt så fick jag feber i söndags, 38 grader; " de är väl ingenting", tänkte jag.. Så igår kämpade jag verkligen igenom arbetsdagen, kunde som sagt inte vara hemma.. och när jag väl kom hem så va jag ju kallsvettig osv, men trodde jag kunde sova/svetta bort febern.. men när jag vakna på morgonen så kändes de som att min kropp vägde 100 ton.. kunde verkligen inte kliva upp men tillslut så var de ju bara att typ draaa sig ut ur sängen med smärta i varenda kroppsdel.. så när jag väl var på jobbet så började jag må illa, fyfan va jag mår illa! Gick hem efter halva dagen & sov 4 timmar sen kommer mamma och säger; du ska in på akuten, de kan va blindtarmen.. "Happ, tänker jag.. första operationen fyfan"..
Så pappa körde mig till akuten, NUS och läkaren/sköterskan klämde & kände, men trodde inte de va blindtarmen ändå för då hade jag haft mkt mer ont.. Så han skickar mig till Ålidhems "primärjour" & väl där så är de typ en vanlig undersökning; febern, sänkan, pissprov, ja allt.. så efter alla tester så får jag träffa en läkare som säger; "jadu Jenny... de jag ser är bara ett virus, en infektion. Du får komma tillbaka om det blir värre"
Pyttsan.. nu ska jag försööööka få i mig nå mat-aktigt sedan sova igen! Ciao!

Glee

2011-02-07 @ 18:03:01

Tjillivippen! Kämpat mig igenom en riktigt tuff arbetsdag men vi klarade med måtta! Fortfarande febrig & jävlig men tryckt ned lite alvedon så mår lite bättre.. Däremot så höll jag på stupa efter jobbet när min kära far skulle hämta mig men bestämde sig för att stanna på media markt en snabbis medans jag stod utanför ICA och frös som en pingvin, vågade inte stå där inne heller för de känns som att dem tror att jag väntar på en "utköpare" typ, finns fan ingen gång jag inte behöver visa legitimation. Ser jag verkligen så liten ut? Pyttsan!


Iaf så tror jag att jag måste ta tag i den här städningen lite mer.. Diska undan iaf, sen dammsuga & torka äckliga fläckar efter helgens bravader! Förtjänar iaf en stor jävla guldstjärna för att jag bokade en tvättid! Tvätten växer snart ööööver korgen..
Vågade inte svara.. du stod mig för nära för att förlora..
En dusch på de här så blir man kanske människa iaf!

Petter & jag vi är goda vänner, fastän mycket olika...

2011-02-06 @ 15:20:36

Efter helgens bravader så åker jag självklart på feber! ... gah! Hade varit skönt att vara hemmaliggande i 2 dagar för att verkligen bli av med de men då är chefen & hans fru på kurs fram till onsdag så jag är ju som tvungen att offra lite hälsa.. Kanske om jag inte blivit bättre så får jag väl ligga hemma ons. Så nu eftersom dem är borta så börjar jag kl 7 imorgonbitti så blir en härlig (jävligt kall!!) promenad till jobbet.. & jag som hade tänkt ta mig till körskolan för lite plugg men icket..
Nu ligger jag hemma med en varm kopp te och duntäcke x 2st och ser på grease. Sjukt bra klassiker, haha.. Äter även mina kära pollygodisar. Det är som sagt en drog för mig, röd polly påse... yummie!
"Petter och jag, vi är goda vänner fastän mycket olika. Vi tycker om olika saker, Petter e hjulbent jag är kobent. Petter promenerar jag kör bil, Petter e spinkig, jag är välbyggd. Men en sak har vi nog gemensamt. POLLY!"

Emelie ringde & ville dra med mig på bio för att se "Burlesque", sjukt taggad men orkar jag verkligen det? Vi får se vad som händer & sker!

bananas!

2011-02-03 @ 23:40:47

Fyfan va jag hatar sömnproblem! Varmt te & scrubbs kanske underlättar...
Saknar..



32 grader & choklad-mjukglass <3


Long time no see,

2011-02-01 @ 19:19:53

Tjaba! Flyttat och ja, bla bla.. varit en hel del grejer på senaste! Nu när jag börjar få lite mer saker fixade så kommer de fram de ena & de andra.. Startade & kopplade upp min gamla dator, ojsh va gamla bilder de fanns, för att inte tala om musiken "Adam Tensta - My Cool" haha, ajah! Tänkte ni skulle få kika på lite bilder som är några år gamla!

Ska hoppa i badet & läsa lite bok; " Varför gråter inte Emma?" av Emma Jangestig om morden i Arboga, på hennes barn..  Annars så kanske de så småningom kommer lite bilder på lägenheten, men helst av allt vill jag få den upprustad innan.. förskräckliga tapeter och för att inte tala om de inte så vackra badrummet! Nog är de stort som faaaen, men behöver justeras en aning!! Sedan är min vaktmästare lite seg & tar sig en vällda tid för att hänga upp en spegel som fattas... + lite mer ;p hehe!

Naemen, bilderna!