All kinds of time...

2011-03-28 @ 00:21:05

"he takes a step back, he's under attack.."


Hatar sömnproblem, dock är min kropp&knopp fortfarande en timme bakåt i tiden så..  Den här veckan måste jag få min "skönhetssömn" annars kommer mitt huvud att krascha på landslagsmatchen nu på ons, 30/3 på Umeå Arena. Heja Sverige! haha..
Fullt tjå denna vecka som sagt, inte en timmes vila. Massa planer & tankar fortfarande kring mitt kära hem, hoppas dem kommer och tapetserar snart så jag får lite mer hemmakänsla, skulle va lite mer inbjudande med fräscha tapeter! Nu ska jag försöka sussa sött i mitten på min stora 180cm säng! NattiNatti!
( VG i bordsdekorationer! )

let's make memories

2011-03-21 @ 20:52:26

.. lets bring it back. 'nanaaa'

Nu är de måndag igen.. men som vanligt försvinner den här veckan lika fort som alla andra. Helgen spenderades hos Emelie i vännäs, blev lite bilder som ni ska få se senare! Men iaf,vi hade en trevlig tjejkväll med mycket prat. Sedan livades festen upp med lite grabbar & sedan livades den upp ännu mer av söta parets bråk men de lämnar vi där. Förutom bråket så var de en ganska lyckad fest :)

Dagen efter kom söta familjen & hämtade mig för att sedan besöka farmor&farfar, jag & pappa for och handla med farmor i Hissjö sedan kom familjen Flumeé & då bjöds de på kaffe & kaka! Farmor & farfars hus/tomt har varit i släkten sen min gammelfarmor var liten så nu när mina älskade farföräldrar börjar bli äldre så måste ju självklart tomten stanna kvar i släkten. Och jag hoppas J & V köper de, för de vore en dröm att fortfarande komma till flurkmark på sommaren, ligga på gräset & sola, grilla & åka träktor.

Iaf, kommer ni ihåg bilden jag la in på bryggan? Den bilden ska jag tapetsera inne i mitt sovrum ovanför sängen, med resten av väggarna vita. Då är bilden som en "tavla" för att den täcker inte hela väggen, hoppas de blir snyggt! Ni kan få se den igen här + partybilderna...

           

Nu ska jag hoppa in i min nybäddade säng med lite teoriböcker & en kopp te!
Varit flitig idag & storstädat sedan myst med lite ljus & film!

Puss!

Right between your eyes..

2011-03-17 @ 18:53:24

Halloj! Äääntligen fredag.. elr ja, imorn iaf men arbetsdagen är då över! Fredagen ska spenderas hos kära Emelie som fyllt 20 år. Liten tjejkväll med vin & gott. Ringde min kära far & frågade om "lite" skjuts till vännäs där jäntan bor och fick som svar; du får köra, va ju ett tag sen nu! Haha, älskar honom! Så efter den fina tjejkvällen skulle jag försökt ta mig hem, så den ängeln som känner för att köra till vännäs sen mariehem kan ju typ höra av sig.. haha, tror dock inte de finns så många vänliga själar i denna värld. Ont sagt men sant..

Ännu en liten olycka har inträffat.. skurit mig som vanligt.. haha! Kan inte låta bli?! Denna gång räckte de inte med en plåster utan skärsåret va lite för djupt för ett plåster. Skadan skedde på mitt lillfinger(?!) när jag parerade kött.. slank med kniven så otroligt att jag hitta mitt lillfinger, just över den mest "rynkiga" på fingret. jaja.. Läkt fint, dock lite orörligt & stöter ofta in de överallt..

Imorn får min kära farfar komma hem från sjukhuset, älskade du.. Ta hand om farmor nu & tvärtom! <3

Ska dricka en kopp kaffe med mamma nu & sedan dra mig sakta hemåt för en gaaaanska lång dusch & lite städning. Men först ska jag se om mor vill beställa lite kläder med mig!

The Offspring - You're Gonna Go far, Kid

 




Puss!


Rida, rida, ranka..

2011-03-10 @ 16:16:43

Jag minns de som igår när vi satt i soffan i eran stuga. Du busade med mig som vanligt, "de va upp & de va ner" och så strök du handen upp&ner för mitt ansikte. Du petade på min mage och sa; "men vad är de där?" och så strök du likadant med handen upp för mitt ansikte. Vi lekte även "rida, rida, ranka" då jag fick sitta på din fot medans jag höll dina händer som hästtyglar & red. Sen till slutet av ramsan ("en slank han ner i diket") så släppte du ner mig på golvet. Jag minns hur mycket jag gillade den leken. Efter några år blev jag lite för stor för att leka sådana lekar, då blev de roligare att sitta i ditt knä medans du körde traktor, elr när du körde gräsklipparen över eran stora gräsmatta. Senare blev jag ännu större & tyckte de va roligare att köra gräsklipparen själv, de vart lite trångt i den lilla sittsen. Nu är jag 20 år gammal, flyttat hemifrån & lever mitt ungdomsliv. Men fastän jag växt ifrån dessa lekar så tycker jag ändå de är kul att vara med dig, nära dig. Många år framåt.

Jag var flickan som hade min mormor&morfar & farmor&farfar kvar. Alla mina vänner hade varit med om en förlust eller fler. Jag tänker ofta att jag är lyckligt lottad som har den chansen att säga till mina mor-& farföräldrar att jag älskar dem, Saknar dem, Finns för dem eller helt enkelt bara kunna säga "Hej". Än idag har jag den turen & kommer förhoppningsvis ha den många år framåt. Efter idag har jag insett att livet är alldeles för kort för att missa dem här chanserna att aldrig få säga "hej" igen.


"I will never let you fall
I'll stand up with you forever.
I'll be there for you through it all,
even if saving you sends me to heaven.
Cause I'm here, for you
please don't walk away and
please tell me you'll stay, stay.."

For you, <3





Mannen som talar med hundar

2011-03-08 @ 21:57:54

Ser nu på mannen som talar med hundar, crazy man! Vill också ha så många hundar, som kan springa löst & leka, hoppa, jaga.. ja, måste nog skaffa mig en hund! Får se till sommaren om pengarna & tiden räcker till så blir de förhoppningsvis en vovve! Men då är ju frågan, vill ha en stooor hund som jag kan mysa med men dem ska ha så mkt motion & vet inte om jag har tiden att gå ut med den sååå ofta.. Dock så klarar sig honor bättre än hanar inne. En liten hund är ju också söt, som man kan ta upp i famnen & snuffsa på men dem är ju så små.. Högsta drömmen vore en Grand Danois; en halv ko! <3 Iaf, räcker pengarna & tiden så blir de en vovsing!

Haft så sjukt roligt den dem här senaste månaderna, men nu får de räcka.. pengarna räcker fasiken inte till. Man lär sig uppskatta de man har när man bor själv. Bor ensam, äter sällan middag hemma i med att jag äter sen lunch på jobbet, de blir oftast en macka elr så mot kvällstiden så köper sällan mat hem. Då undrar man ju säkert vart pengarna tar vägen? Nästa löning ska jag spara undan till hemtrevliga saker istället. Köpa saker hem som får en att känna sig hemmastadd. Sedan ska jag kolla om skatteåterbäringen är lika bra i år som förra året. Blir den de, så renoverar jag mitt sovrum på en gång!
Resten av denna vecka ska jag plugga teori & träna! Börjat gå till jobbet nu ist för att åka bil med mormor&mamma. Förhoppningsvis blir man lite piggare i kroppen & får lite bättre kondis. Men imorgon har jag lovat Fredde middag för att han ska fixa mitt ljud på datorn. Han är så snäll som ställer upp när man själv inte ens kan koppla in ett trådlöst tangentbord.
Nu ska jag snabbduscha innan BB!
Är dem inte världens sötaste? De gulligaste är att dem flesta är mörkrädda men ändå är dem gigantiska!
Svar på kommentaren; nej, nada, verkligen inte!