Mama, Im comin' home!

2011-05-18 @ 21:45:53

Hejhopp! Är fortfarande ruskigt sjuk, känns som att de aaaaldrig kommer ta slut! Blir skogstokig av all hosta, snuva, huvudvärk! Iaf, ingen öroninflammation.. tror jag, var ej och kollade, insåg att de nu förtiden är alldeles fööör dyrt för att kolla upp ngt hos läkaren när man är osäker. Tänk er tanken att slänga 300 kr i ingenting för att man är nojig? njää, inte min plan på att spendera pengar iaf..
Nu är de skrivet i ord, jag får tapetserat nästa vecka! Då kommer en karl till mig kl 7 på morgonen & börjar arbeta, hehe.. låter lite kinky men de är mina väggar han ska arbeta på, inte mig! Tur att jag börjar 8.00 nästa vecka så jag iaf är vaken när han kommer på morgonen. Det kommer bli awsome! Måste nu till helgen sätta upp lappar på väggarna som ska vara fondvägg. Några ledtrådar; köket kommer va ljuuusgrönt, hallen vit (eftersom den är så mörk som den är) med en grå/silver fondvägg bakom hatthyllan & TV-rummet kommer va beige med en mörk brun fondvägg!
Kommer väl bilder på det senare! En annan nyhet, när skattepengarna kommer ska jag göra ngt som jag sa att jag aldrig skulle göra om igen! ...... tattooo! En bild då de är gjort, vad de ska vara får ni suga på ett tag. Kommer bli insane!
Sen ännu en sak som jag önskat mig sen jag va liten, jag vill ha en valp! Har planer på att skaffa mig en liten sommar-vovve men gör jag de så blir jag så fast. Kommer inte kunna lämna hjärtat nånstans eftersom min bror är allergisk. Men samtidigt så är de bästa tidpunkten för min i sommar när jag fått så sjukt bra igen på skatten & har bestämt mig för 5 veckors semester.. får se hur de blir! Ska iaf kika på lite valpar nu!

 

 

throw myself out there..

2011-05-17 @ 22:14:21

Måste skriva av mig lite, ska ej låta de gå till "emo-style" men måste få lite saker sagda.
Jag har haft 2 seriösa, och det tog 3 år av min tid. Jag la helhjärtat ner min tid på dessa två seriösa & ville inget annat än att få de att hålla. Jag förlorade många vänner under denna tid, sa dumma saker & gjorde ett totalt fån av mig själv för något som inte betydde ett skit för er! Jag önskar att man kunde spola tillbaka tiden & ge såna idioter som er en hård jävla käftsmäll!



Nu! färdig, klar, finitooo! Är åt helvettes med förkyld, 38,6 graders feber, snorig, hostig, huvudvärk, och ja juste ÖRONONT! de värsta som finns möjligen, förutom tandvärk.. har så otroligt ont i öronen så kaaanske ska ringa vårdcentralen imorn och kolla om jag har öroninflammation!
nu blir de sängen efter många om & men, natti natti!

Greys Anatomy

2011-05-11 @ 21:05:47

Nu sitter jag här, nybadad, nyätit & redo för sängen nästan! Lite tidigt än, men är så vidrigt trött och varit de hela veckan! Imorgon blir de kalas hos lill-kusinen, Meija! Hon fyller hela 3 år och vi har köpt massa småprylar åt henne; halsband, ringar, väskor, borste, massa tjejprylar!

Helgen som va var riktigt lugn & skön! Jobbade fredagkväll, blev barnvakt lördagkväll & hundvakt söndag! Men i helgen kanske de blir andra takter ;)
Nu äre greys! See you when I see you!