ifall att...

2011-09-08 @ 17:42:37

Nu ska jag förklara en grej, elr två..
"Infektion med mycoplasma pneumoniae förekommer över hela världen men torde vara vanligare i områden med tempererat klimat, där den orsakar cirka 20 procent av alla lunginflammationer, pneumonier, inom åldersgruppen 20–30 år, kanske 50 procent." - Det är den sjukdom jag tros ha, läkarn lyssna på lungorna & kunde ge sitt svar men blodproven visar med säkerhet..
"Mycoplasma genitalium", pour... de är bakterien du kolla upp! Helt fel och väldigt osannolikt!
Två helt separata bakterier, må vara släkt men dem har definitivt inget med vardera att göra! Du är ett pucko, pour! Så de så =) haha

there are no words,

2011-09-04 @ 20:57:47

Fortfarande inte riktigt frisknat till, skulle behövt bli toootal frisk innan tatueringen som nu är bokad till den 13/9 !!! Grymt taggad men som jag fortstått så ska man inte va sjuk/förkyld när man tatuerar.. Jag mååste ta tag i förkyldningen och ACCEPTERA att jag har feber, hosta, snuva & halsont och helt enkelt inte trotsa mig själv och gå ut! Emelie ringde för ngn vecka sen och varna för Mycoplasma och har jag fått de nu (http://sv.wikipedia.org/wiki/Mykoplasma) så kommer den bruden få höra de ena & de andra! hehe nemen hon va snäll som "varna" mig men hon skrämde upp mig lite väl mkt & de vore sjukt ifall de just nu råka vara de!
Jag har fööör många bollar i luften nu känner de som så ska försöka avklara en sak i taget.. Fick ett underbart besked i tisdags om att jag skulle få badrummet renoverat v.38, FINALLY!! Dock blir jag halvt utan toalett & dusch men som sagt, tur man har föräldrarna nära! ;)
Min söta kusin blir stor pojke den 18/9 och jag har stora planer för hans födelsedag bara om min bästaste Fidde kan försöka hjälpa mig så hoppas jag denna snygga killen får en världsbäst födelsedag!
Been there, done that..
vägrar gå samma väg igen med
idioter som inte kan vett & etikett!
Vi är alla människor, lika bra att bete sig som en sådan då!
Fortsättning på Idol, see ya!

week of hell..

2011-09-01 @ 19:12:49

Börja med att lillebror blev akutsjuk, hög feber länge, hosta osv sen blev mamma dålig tisdagmorgon & pappa onsdagsmorgon.. jag hade känt mig hängig hela helgen men brydde mig inte om de, sen en dag vakna jag med halsont & huvudvärk som satan!! Hade febersmärta, ni vet ont i alla leder & muskler, ingen ork helt enkelt men tog några alvedon och sket i de för jag hade konstigt nog ingen feber trots att allt ledde till just det. Men hur som haver så blev de måndag igen och jag for till jobbet & kände bara att jag ville typ lägga mig på golvet & sova framför alla gäster istället för att ta betalt haha! Så kollegorna tyckte att jag skulle fara hem efter lunchen, skita i städningen för de skulle dom klara vilket jag gjorde.. Nu har jag varit hemma i 3 ½ dag, kommer vara hemma imorn också bara för att..  så kortfattat;

- Hostat fram ett 6-pack på 4 dagar,
- Käkat halstabletter som snus,
- Svettats ut en hel flod som skulle vara mer behövlig på andra delar jorden
& käkat alvedon för en hel armé...
Nu idag känner jag mig piggare men ska ta en sista sjukdag för att vara på den säkra sidan!
Tycker så synd om min kära far, han for nyss till Ålidhems primärvård för att han inte kan andas, röra sig elr sova/äta... hoppas bara allt blir bättre! Detta har varit den vääärsta förkyldningen på evigheter, tror jag föredrar magsjuka framför de här!!
Nu ska jag återgå till mitt TV-tittande och försöka få ngt i min lilla mage!